Hjem Overnaturlig Spådom fra kjent klarsynt: Romvesener kommer snart tilbake for å redde oss fra atomkrig

Spådom fra kjent klarsynt: Romvesener kommer snart tilbake for å redde oss fra atomkrig

Den berømte klarsynte Uri Geller hevder nå at vi snart vil få besøk av romvesener. Ifølge Geller har disse utenomjordiske skapningene observert oss i mange år, og de er nå klare til å ta kontakt.

Hvis tanken på besøk fra verdensrommet virker skremmende, beroliger Geller oss med at disse romvesenene er fredelige. Han argumenterer for at hvis de hadde fiendtlige hensikter, ville de allerede ha tatt oss.

– De ville ha oss for lenge siden hvis de var fiendtlige,» sier han, og understreker at de sannsynligvis kommer med gode intensjoner.

Uri Geller avslører nå at romvesener snart vil vende tilbake til jorden for å forhindre en mulig atomkrig. Det skriver Daily Mail.

Geller, som har hevdet å ha hatt et møte med utenomjordiske vesener som barn, mener at disse skapningene har veiledet ham siden den gang og at de nå planlegger å returnere innen fem år.

Uri Geller
Geller hevder han ble bortført av romvesener som barn. Foto: Privat

Møtet som forandret alt

Geller, født i Israel, fortalte nylig Femail at han som barn opplevde et utenomjordisk møte som åpnet opp hans psykiske evner. Han beskriver en idyllisk, mystisk hage hvor han som barn følte en dyp forbindelse med universet.

– Jeg husker at det var en dyp stillhet, kun avbrutt av fuglesang og vindens rasling i trærne, sier han.

Det var i denne hagen han først møtte det han beskriver som en lysende, sølvaktig kule av lys som traff ham og forårsaket en skarp smerte i pannen, før han mistet bevisstheten.

Uri Geller
Geller som barn sammen med moren. Foto: Privat

Geller hevder at hans opplevelse ble bekreftet av en israelsk soldat som senere kontaktet ham. Soldaten beskrev hvordan han hadde sett den unge Uri omgitt av en strålende kule av lys, som eksploderte på fasaden av en bygning da gutten løp mot sitt hjem. Denne opplevelsen satte dype spor i Geller og fikk ham til å utvikle psykiske evner, inkludert å lese tanker og bøye skjeer.

Romvesener kommer med fred

Ifølge Geller kommer de utenomjordiske skapningene i fred og ønsker å forhindre ødeleggelse forårsaket av atomvåpen.

– Jeg tror de vil returnere for å stoppe bruken av atomvåpen og den negative utviklingen i våpenkappløpet, sier han.

Geller mener at mange verdensledere, inkludert i USA, har vært klar over eksistensen av romvesener i mange år, men har holdt dette skjult fra offentligheten.

Pentagon og ny forskning

Gellers uttalelser kommer i kjølvannet av en økende mengde rapporter om utenomjordisk liv. I juni presenterte Pentagon en rapport om 144 observasjoner av uidentifiserte luftfenomener, uten å utelukke muligheten for romvesener. I tillegg har Harvard-fysikeren Avi Loeb nylig analysert metallfragmenter fra Stillehavet som kan stamme fra en utenomjordisk kilde.

Uri Geller avslører at han nå føler seg trygg nok til å dele sannheten om sitt barndomsmøte med romvesener. Han mener at de utenomjordiske snart vil komme tilbake, ikke bare for å stoppe atomkrig, men også for å bringe med seg avansert teknologi og kunnskap.

– Det er blitt stadig vanskeligere å undertrykke denne informasjonen, og nå som det kommer ut, er jeg fri til å snakke om mine egne opplevelser, sier han.

For å hjelpe andre med å koble seg til utenomjordiske, planlegger Geller å utgi en bok kalt «The Uri Geller Oracle» i oktober 2024. Denne skal gi leserne verktøyene de trenger for å åpne seg for kontakt med romvesener.

Det har alltid vært her

Geller hevder også at romvesener har besøkt planeten vår tidligere og har bidratt til byggingen av flere av verdens mest mystiske monumenter.

– Jeg tror at romvesener har besøkt planeten vår – noen av monumentene rundt om i verden, som Stonehenge, ble bygget med akustisk energi fra fremmed kunnskap som ble gitt til lokalbefolkningen, forklarer han.

stonehedge
Geller mener romvesener står bak mange av de største mysteriene på jorden. Foto: Canva

Han nevner også pyramidene i Egypt og statuene på Påskeøya som eksempler på dette.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com