tirsdag, oktober 27, 2020

Spekkhoggeren satt seg fast og hylte etter hjelp – disse menneskene kjempet i 8 timer for å redde dyret

Mest lest nå

Kvinnen adopterer en pitbull. Hunden klarer ikke slutte å klemme henne

Kayla Filoon (20) jobbet frivillig ved siden av studiene som hundepasser ved et hundepensjonat for hjemløse hunder. En dag kom pitbullen Russ inn. Og...

Spekkhoggere er en hvaltype som mange mennesker kan relatere seg til. De vakre rovdyrene er svært intelligente og viser omsorg og empati ovenfor hverandre. Det er i det hele tatt mye rundt spekkhoggere som tiltaler oss mennesker.

Det verserer også historier om spekkhoggere som har kommet til unnsetning og reddet mennesker som blir angrepet av hai. Det finnes også mange bevis på mennesker som kommuniserer med det fantastiske dyret.

Kanskje derfor er det også ekstra sårt for oss å se når en spekkhogger lider?


I videoklippet nedenfor får du se en spekkhogger som har strandet. En gruppe mennesker var heldigvis i nærheten og gjorde sitt ytterste for at spekkhoggeren ikke skulle dø.

I påvente av tidevannet, hentet menneskene vann som de helte over spekkhoggeren slik at dyret ikke skulle tørke ut.

Til slutt kom tidevannet og spekkhoggeren kunne klare å komme seg tilbake i havet. En av mennene som var med på redningsaksjonen forklarer at det virket som at spekkhoggeren forsto at menneskene var der for å hjelpe.

Nedenfor kan du se hele redningsaksjonen. DEL gjerne saken videre på Facebook for å hylle menneskene som tok seg tid til å hjelpe dette nydelige dyret! 

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter