in

Sporten-Julie: – Gikk fra å si at jeg ikke skulle ha barn, til virkelig å ønske å bli mor

skjermbilde: Youtube

Vi er vant å se Julie Strømsvåg (41) på NRK-sporten under de store begivenhetene. Nylig geleidet hun oss gjennom folkefesten i Planica der hun kunne orientere oss om hele 27 norske medaljer: 12 gull, 10 sølv og 5 bronse.

Men hjemme hos det fokuserte tv-ankeret, er det sønnen Sam og ektefellen Bjørn som tar oppmerksomheten. Egentlig hadde hun ikke helt planer om familieliv. Men en sommerkveld i 2017 da Julie traff Bjørn gjennom felles venner, ble det til at de ruslet samme vei den kvelden.

– Jeg likte så godt at han var åpen om hva han tenkte om et forhold. Vi fant hverandre med en gang. Så fort barn ble nevnt, føltes det helt naturlig. Jeg gikk fra å si at jeg ikke skulle ha barn, til virkelig å ønske å bli mor, forteller Julie i et intervju med VG.


Avisa kan fortelle at Julie, som slettes ikke var noe opptatt av barn, nå har bilbane, to gule gravemaskiner og en brannbil parkert i stua. Julie og Bjørn utvidet nemlig familien med lille Sam i 2020. Og på kjøkkenet har Sam sin egen lille krakk slik at han også kan være med å lage mat.

– Før jeg fikk barn syntes jeg det beste i verden var å reise rundt på tur i jobb. Men etter at jeg fikk Sam, reiser jeg med tungt hjerte. Nå blir det nesten tre uker fravær. Først to uker i VM, så full fart i Holmenkollen, sier Julie til avisa.

Selv om hun bor hjemme den uka hun dekker Holmenkollen for NRK så blir det veldig travle dager for henne. Julie vet at Bjørn og Sam har det fint også når hun er på tv-jobber, men tenker av og til at hun ikke bør være så mye borte.

– Jeg skjønner så klart at jeg ikke skal være sammen med Sam hele tiden. Men jeg driver med selvpåført skam. Jeg skammer meg over å være borte fra ham. Jeg vet det er tullete, for Sam lider ingen nød. Ingen kommer til skade av at jeg er borte, og jeg elsker jobben min. Men likevel, fraværet stikker, altså, forklarer den populære sportskommentatoren.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Dette er Olaf Tuftes vakre ord om kona, Aina

Derfor har du ikke sett Pernille Sørensen på «Nytt på Nytt» i det siste