Hjem Kjendisnytt Sporten-Julie har blitt mamma

Sporten-Julie har blitt mamma

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

NRKs sportsanker, Julie Strømsvåg, har blitt mamma til en liten jente.

Det er Strømsvåg selv som kommer med gladnyheten på egen Instagram-konto. Her skriver hun «Så kom hun. Akkurat da hun ville. Og for en jobb vi gjorde sammen.».

Til innlegget har hun delt et bilde der hun holder den nyfødte datteren sin, som har masse mørkt hår, og et bilde av de små babyføttene.

VG som også har omtalt nyheten viser til et Instagraminnlegg fra sommeren der storebror Sam (3) har ytret klare meninger om navnevalget.

«Hun skal hete Bekkestua, Tororulle eller Bæsj Håkon Rognhaug ifølge Sam (3) som blir storebror i løpet av året», skrev Julie om Sams engasjement i familiens navnedebatt.

– Dette er selvfølgelig veldig stas og spennende, også for Sam, selv om han selvfølgelig ikke aner hva som er i vente, sa Strømsvåg til VG den gang.

Vesle Sam kom til verden i mai 2020, og er dermed 3,5 år gammel. Han var Julie Strømsvåg og kjæresten Bjørn Rognhaugs første barn.

– For en følelse å være mamma til Sam! Han ville egentlig bare være på innsida, men 15 dager over termin ble han tvunget ut. Han er en skikkelig skjønnas, og vi er stolte, skrev Julie i en SMS til TV 2 da Sam kom til verden.

Og nå har han altså blitt storebror.

Julie har tidlig vært åpen på at hun egentlig ikke helt hadde planer om familieliv. Men en sommerkveld i 2017 da Julie traff Bjørn gjennom felles venner, ble det til at de ruslet samme vei den kvelden.

– Jeg likte så godt at han var åpen om hva han tenkte om et forhold. Vi fant hverandre med en gang. Så fort barn ble nevnt, føltes det helt naturlig. Jeg gikk fra å si at jeg ikke skulle ha barn, til virkelig å ønske å bli mor, forteller Julie i et intervju med VG.

– Før jeg fikk barn syntes jeg det beste i verden var å reise rundt på tur i jobb. Men etter at jeg fikk Sam, reiser jeg med tungt hjerte. Nå blir det nesten tre uker fravær. Først to uker i VM, så full fart i Holmenkollen, sier Julie til avisa.

Men Julie vet at Bjørn og Sam har det fint også når hun er på tv-jobber, men tenker av og til at hun ikke bør være så mye borte.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com