Hjem Historier fra livet Spylte forlovelsesringen ned i do ved en feil for over 20 år siden – så skjer det utenkelige

Spylte forlovelsesringen ned i do ved en feil for over 20 år siden – så skjer det utenkelige

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Julen ble spesiell og følelsesladd for Nick og Shania Day fra Florida. Da ekteparet åpnet julegavene sine den 25. desember som tradisjonen tilsier i USA, mottok de en gave fra fortiden de trodde var tapt for lengst.

Kort før jul ble nemlig Shanias forlovelsesring funnet – og returnert til den rettmessige eieren. Da Shaina åpnet gaven fra svigerforeldrene trodde verken hun eller ektemannen sine egne øyne: Shanias forlovelsesring som de trodde var tapt for alltid var plutselig tilbake i hendene hennes.

Nick og Shania var nyforlovet da hun ved et hendig uhell for mer enn 20 år siden kom i skade for å spyle forlovelsesringen ned i toalettet. .

– Jeg hadde tatt av meg ringen min og lagt den på benken. Men da jeg skulle spyle ned, klarte jeg å samtidig komme bort i ringen min slik at den spratt ned i toalettet og forsvant, forteller Shania ifølge Fox News’ nettsider til tv-kanalen Fox 13 Tampa Bay.

Det kjedelige uhellet skjedde da hun og Nick som nyforlovede var hjemme på besøk hos foreldrene hans.

Og det er virkelig ingenting å utsette på Shanias iherdige innsats for å få tilbake ringen: Hun klatret ned i septiktanken hjemme hos sine blivende svigerforeldre. Med seg hadde hun en slamsuger for å pumpe avfallet opp gjennom en slange med vindusskjerm og over i en 55-liters trommel – i håp om å få tilbake ringen.

LES OGSÅ: Mistet gifteringen i potetåkeren. 50 år senere skjer det utrolige: – Sjansen var en til 100.000

Selv etter den upåklagelige innsatsen var ringen borte. Selv om ringen tilsynelatende gikk tapt, har forholdet vart. Og kort før jul måtte Nicks foreldre bytte ut toalettet.

Da rørleggeren hektet toalettet av gulvet bakken og dumpet overflødig vann fra sisternen i et kar falt ringen ut…

Nicks foreldre pakket ringen inn et miniatyr keramikktoalett og ga den tilbake til det nå veletablerte paret i julegave.

Hvem skulle vel tro at ringen hadde sittet fast i et toalettrør i mer enn 20 år?

– Å vite at alle brydde seg nok om det og syntes det var så moro at de fant den at klarte å holde hemmelig for oss var en genuin overraskelse, sier Nick.

Ringen var knust, men diamanten var fortsatt intakt. Etter at de har rengjort skinner ringen den fortsatt like vakkert som den gjorde kvelden for mer enn 20 år siden da Shania mistet den.

– Det er bare helt utrolig at den bare har sittet fast der. Vi var sikker på at den var borte og at vi aldri mer kom til å se den igjen. Det er ganske utrolig, sier Shaina.

Og ekteparet sier at ringen nå betyr mer enn noen gang.

LES OGSÅ: Fant giftering med metalldetektor og oppsporte eier – reaksjonen var ikke som han forventet

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com