in

Stabil tilstand for Anne Heche etter dramatisk krasj – bilder viser en vodkaflaske ved dashbordet

Idet vi gikk inn i helgen ble den amerikanske skuespilleren Anne Heche skal ha sendt til sykehus etter en kollisjon der bilen hennes tok full fyr.

Skuespilleren kjørte rett inn i et hus i 140 km/t, og ulykken utløste en voldsom brann. Heche ble sendt til sykehus, og tilstanden ble lørdag beskrevet som «kritisk».

En rekke medier, deriblant britiske Daily Mail antyder at det var alkohol inne i bildet, da et bilde fra kort før ulykken viser at hun har en flaske vodka like ved girspaken i bilen sin.

Da hun ble bragt til sykehuset var tilstanden hennes så alvorlig at legene ikke kunne undersøke om hun hadde kjørt i alkoholpåvirket tilstand.

En representant for familien sier ifølge Daily Mail til People Magazine at den 53 år gamle skuespilleren fortsatt er på sykehuset, men at tilstanden nå er stabil.

– Familien og venner ber om varme tanker og bønner og om respekt for privatlivet hennes i denne vanskelige tiden, sier familiens talsperson.

Til tross for hastigheten da hun krasjet i huset og intensiteten i den påfølgende brannen, var Heche ifølge brannvesenet i Los Angeles fortsatt ved bevissthet og i stand til å snakke da hun ble dratt ut fra vraket.

– Hun snakket til oss ​​da vi var i stand til å hale henne ut, så det er et godt tegn, sier en talsperson for brannvesenet.

Skuespillerinnen, som for noen år siden datet Ellen DeGeneres, skal ha vært i det brennende kjøretøyet i opptil 30 minutter før 59 brannmenn kom til stedet og klarte å få henne i sikkerhet.

En annen av hennes ekspartnere, Thomas Jane, sier at hun ‘forventes å klare seg’.

Heche har også datet Big Little Lies-skuespilleren, James Tupper. I løpet av deres 10 år lange forhold fikk de en 13 år gammel sønn.

Han har postet et bilde av eksen og deres felles sønn og sagt at «Våre tanker og bønner er med denne flotte kvinnen, skuespilleren og mammaen i kveld». Han legger også til «Vi elsker deg».

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Politiet ønsker tips om savnet mann

Da paret fant en hel haug med penger gjemt under plenen, skjønte de at eiendommen deres ikke alltid hadde vært et fredelig sted…