in ,

Stanley ble reddet fra grusomme forhold på en valpefabrikk – i dag er han dyresenterets største solstråle

Skjermdump: Instagram / roadogs

I dag er Stanley en solstråle, men for kun noen måneder siden ble den franske bulldogen funnet i et lite bur i en skitten bolig i California som fungerte som en hundefabrikk.

Stanley, som er en fransk bulldog, bor hos organisasjon Roadogs Rescue i Los Angeles som spesialiserer seg på å hjelpe og adoptere «bulldograser med medisinske problemer og funksjonshemninger». Det er organisasjonens grunnlegger, Nikki Carvey, som forteller om stedets nye solstråle til magasinet People.

– De fleste av hundene vi tar imot er ganske kompliserte tilfeller. Både franske og engelske bulldoger er søte, men jeg tror ikke mange mennesker aner hvor mange helseproblemer de kan ha og hvor dyre de kan være å vedlikeholde. Vi bruker enormt mye på veterinærregninger, sier Carvey.

– Til syvende og sist har jeg stor tro på den undervurderte underdogen, og jeg tror folk kan bli inspirert av hundene våre til å se forbi sine egne begrensninger, legger hun til.

View this post on Instagram

A post shared by Road Dogs & Rescue (@roadogs)

Stanley er en av de mange hundene på Roadogs Rescue med en inspirerende historie.

I mai i år konfiskerte myndighetene 140 hunder, inkludert Stanley, fra en liten bolig i Modesto, California, etter at politiet hadde rykket ut etter en tilkalling etter vold i hjemmet.

Her fant de en de mange hundene som ble holdt under forferdelig forhold. Hundene var satt i stablede bur med minimal plass å bevege seg på.

– En politibetjent forteller om kvelingsfornemmelser og oppkast på grunn av lukten av ammoniakk og avføring utenfor huset. Inne var gulvene dekket av størknet urin og avføring. Eieren ble stilt for retten en måned senere, sier Carvey.

Da Stanley kom til Roadogs Rescue stinket han av urin og så temmelig uflidd ut. Men den skjønne personligheten hans smeltet umiddelbart hjertene til personalet.

Stanley ble så vennlig etter å ha fått seg et bad at et av de få gjenværende tegnene på at han kom fra grusomme forhold er måten han sover på. Han var vant å stå i bur, og når han skal sove kryper han inn i trange «gjemmesteder» selv om han har et stort rom å boltre seg på.

Carvey forteller at Stanleys tidligere eier drev avl på hunder for å tjene penger. Stedet var rett og slett en hundefabrikk.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Foreldrene falt om på gulvet – datteren på 9 låste opp telefonen med farens ansiktet og ringte sykebilen

Koronasykdom kan elde hjernen din med 20 år