mandag, september 27, 2021

Stefaren åpner en pakke, klarer ikke å holde tårene tilbake når han ser innholdet

Mest lest nå

Å oppleve trygghet i en familie er et helt essensielt behov for oss mennesker. Familier er ikke like. Det finnes mange varianter, og ingen fasit på hva som er en perfekt familie. Så lenge en familie fungerer og gir en trygg tilværelse for de som lever i familien, så er vi så nært en fasit som vi kan komme.

Misty Nicole Knight vokste opp med en fantastisk farsfigur. Han var ikke hennes biologiske far, men han har tatt papparollen i aller høyeste grad.

Stefaren heter Ryan Farrell og er den mannen Nicole ser opp til, elsker over alt på jord og respekterer akkurat som en «ekte» pappa.


En rørende bursdagsgave

I filmen som vises under denne artikkelen får vi se når familien feirer Ryans bursdag. Misty gir en pakke til sin stefar – en pakke som har et brev festet på utsiden. Hun ber Ryan om å lese brevet høyt. Det er ikke vanskelig å se at Ryan sliter med å holde tårene tilbake, men han klarer å lese hele brevet og fremdeles beholde masken.

«Jeg vil at du skal vite at du er den mest fantastiske mann jeg noen gang har truffet. Du har gjennom hele mitt liv oppdratt meg, ordnet håret mitt som om jeg var prinsesse Leia, oppdaget når jeg jukset i femte klasse, digget alternativ musikk og du tok meg med på min aller første rockekonsert – noe som ble avsluttet med at vi satt og lo før leggetid.

Jeg kan ikke forestille meg å ikke ha deg i mitt liv. Jeg er så takknemlig for at jeg har muligheten til å kalle deg for pappa.»

Misty klarer knapt å styre seg når det er tid for at Ryan skal åpne selve pakken. Han jobber seg gjennom innholdet, som blant annet inneholder en onepiece. Men det er først når Ryan oppdager hva som ligger i bunnen av pakken at det er vanskelig å ikke bli rørt. Gaven fra Misty er nemlig adopsjonspapirer. Hun vil at Ryan skal adoptere henne, slik at han blir hennes pappa på «ordentlig».

Ingen i familien visste hva stedatteren hadde planlagt, noe som naturligvis resulterte i en følelsesmessig stund for alle.

Se det fine øyeblikket i videoen under og del gjerne Mistys kjærlighetserklæring til Ryan med dine nære og kjære!

LES OGSÅ: 13-åringen får en valp i bursdagsgave fra sin far avdøde pappa. Se hans rørende reaksjon

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,418FansLik
1,600FølgereFølg
213FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter