Hjem Humor Steinar lo høyt da han så lappen fra Posten: – Hva tenker de med?

Steinar lo høyt da han så lappen fra Posten: – Hva tenker de med?

Del
X

Da Steinar Skovholt (53) kom hjem fra jobb mandag ettermiddag, hang det en lapp på postkassen hans. Den fikk han til å le rått.

«Kan du hjelpe meg? Jeg søker etter Høiby Mette», stod det på lappen som Posten hadde hengt opp. Lappen hang på postkassen, rett under navnet «Mette Høiby».

«Jeg lo høyt. Jeg lo rått», sier Steinar Skovholt til TV 2.

Foto: Privat

Mette er Steinars kone

Og Mette Høiby, det er Steinars kone. Hun har nettopp flyttet inn til han i leiligheten i Lørenskog. Navnet hennes står klart og tydelig på postkassen, men postbudet klarte tydeligvis ikke å koble «Høiby Mette» til «Mette Høiby».

LES OGSÅ: Hunden elsker så inderlig å få post at postbudet skriver egne brev til henne

«Hva tenker de med? Jeg tror faktisk ikke at de har tenkt. Det er bare åtte postkasser i oppgangen min, så dette burde jo egentlig være umulig», ler Steinar.

Lappen ble fjernet

Da Steinar kom hjem fra jobben mandag ettermiddag, tok han et bilde av lappen og navnelappen til kona, og la det ut på Facebook.

«Når postmannen ikke kan lese og henger opp lapp på postkassa…», skrev han til bildet.

Mange har fått seg en god latter av Steinars bilde. Dessverre fjernet noen lappen senere samme kveld.

«Senere samme kveld hadde noen fjernet lappen, så vi fikk aldri sjanse til å hjelpe Posten med å finne Mette», sier Steinar.

Budet var ny

Posten Norge sier til TV 2 at postbudet var ny på ruta, og at hun ikke koblet Høiby Mette til Mette Høiby.

«Her har det nok gått litt fort i svingene for budet, som er ny på denne ruta. Det kan være en stressende hverdag, og i farta har hun ikke koblet den omvendte skrivemåten og dermed etterlyst personen. Denne lappen bruker vi, som du skjønner, når vi mottar sendinger til ukjent adressat», sier Postens pressesjef John Eckhoff til TV 2.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com