in

Steinar Sagen gjør kjendiser om til ekte speidere

Foto: Warner Bros. Discovery

Som tidligere speidergutt i 1. Holmlia KFUM skal Steinar Sagen børste støv av gamle speidermerker og invitere seks kjente nordmenn til å dra ut i naturen for å leve som ekte speideraspiranter.

Humorprogrammet Alltid beredt kommer på discovery+ og TVNorge til høsten.

Steinar Sagen elsker speideren, og nå vil han gjerne at andre skal få ta del i det fantastiske speideruniverset. Derfor har han laget norgeshistoriens første humorspeiderrealityshow, Alltid beredt! 


Med seg i taska har han friskt i minne erfaringen som deltaker i Kongen befaler, noe seks kjente nordmenn vil merke når de kastes ut i naturen for å konkurrere og leve som ekte speideraspiranter. 

Gjengen som skal bli med Sagen ut i skogen er Siri Kristiansen, Ahmed Mamow, Jenny Skavlan, Henrik Mestad, Harald Eia og Henrik Fladseth. Hvem kan overbevise programleder Steinar Sagen om at de er virkelig er alltid beredt, og dermed kvalifiserer som ekte speidere?

– Årene i speideren lærte meg rå overlevelseskunst i villmarken – i tillegg ble jeg kronet til «Bollekonge» i den årlige bollespisekonkurransen tre år på rad. Nå gleder jeg meg til å la denne gjengen ta del i det nydelige speideruniverset. Her må de legge fra seg alle overflødige tommeltotter og urbane skavanker i en knallhard kamp om gjeve speidermerker, sier Steinar Sagen i en pressemelding fra Discovery.

Disse deltakerne har Steinar tro på

Sagen har troa på deltakerne og mener at flere av dem har potensiale som gode speidere.

– Hvis jeg skal tippe, vil jeg tro at Jenny er veldig nevenyttig. Jeg ser for meg at hun er god på å surre sammen rajer, mestrer knuter og spleiser. Jeg håper hun ikke syr om speideruniformen, det er strengt forbudt. Ahmed er den yngste i gjengen og er forhåpentligvis den jeg kan forme til å bli den beste speideren i løpet av serien. Jeg kommer til å favorisere Ahmed og gjøre han til min favoritt, som er veldig vanlig å gjøre blant speiderledere, sier Sagen.

– Siri har vært med i Kompani Lauritzen, men det er ingen fordel her. I Alltid beredt prøver vi ikke å få folk til å bli den beste versjonen av seg selv, vi prøver heller å klemme folk inn i allerede formede rammer. Her skal alle bli helt midt på treet-utgaver av seg selv. Henrik Mestad må nok jekkes kraftig ned fra første stund. Han har høy energi, er engasjert og slår meg som en besserwisser. Det er det ikke rom for i min tropp, sier Sagen.

Magnus Vatn, programdirektør i Warner Bros. Discovery, har tro på at det vil oppstå mye komikk ute i skauen.

– Steinar Sagen er mest kjent som en av Norges fremste humorister, men at han har en forhistorie som speider og elsker alt speideruniverset har å by på, er det nok ikke så mange som vet. Dette blir vel en slags krysning mellom Kongen befaler og 71° nord, noe som burde by på flust av komiske og minneverdige TV-øyeblikk, sier Magnus Vatn, programdirektør i Warner Bros. Discovery.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Squid games

Netflix lager ny reality-konkurranse. Vil du bli med på “Squid Game”

hund

Hvem skal passe voffsen i sommer? Halvparten av alle kjæledyreiere har droppet ferien minst en gang på grunn av kjæledyret