Stevie Wonder: Å stemme på Donald Trump er som å be meg om å kjøre bil!

320

Mange liberale stjerner i Hollywood skjelver ved tanken på at republikanske Donald Trump vinner det amerikanske presidentvalget over demokraten Hillary Clinton.

Den alltid så blide Stevie Wonder fikk nylig et spørsmål fra Philly.com, spørsmålet var om Donald Trump.

Stevie Wonder svarte selv med et spørsmål:

– Hvis du var i en nødssituasjon og trengte å komme til sykehuset umiddelbart, hadde du ønsket at jeg skulle kjøre bilen?

Da reporteren svarte nei, fortsatte Stevie Wonder:

– Fordi jeg ikke er en erfaren sjåfør, ikke sant?

Stevie Wonder mener at Clintons CV alene gjør henne til en bedre presidentkandidat.

For ikke å nevne at hennes foreldre lærte henne å vise respekt og kjærlighet til alle mennesker. En slik person, vil jeg ha for å styre og lede denne nasjonen, sier Stevie Wonder.

Generelt uttrykker Stevie Wonder stor bekymring for det å ha en president som Donald Trump, på grunn av hans gjentatte negative bemerkninger om kvinner, muslimer og latin-amerikanere.

– Jeg ville hatet at de siste årene av livet mitt ble fylt med pessimisme. Mine barn må vite at vi har vært pessimistiske før, men vi kan heve oss over det og bli en bedre nasjon, sier Stevie Wonder.

– Dette er ikke et realityshow. Dette er det virkelige liv. Så jeg holder med Hillary, fordi jeg tror på hvor vi er og hvor vi skal. Jeg har alltid trodd at Amerika er et bra sted. Vi må bare gjør det enda bedre.

Hvem tror du går av med seieren i det amerikanske valget? 

SISTE NYTT

Advertisements