Hjem Kjendisnytt Stian Blipp etter fødselen: «Har aldri i mitt liv vært så stolt»

Stian Blipp etter fødselen: «Har aldri i mitt liv vært så stolt»

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Lørdag kveld kunne den populære programlederen avsløre at han har blitt far for første gang. 

Stian Blipp som for tiden er programleder for «Senkveld» publiserte en oppdatering på Instagram hvor han delte sine tanker og et bilde av den nyfødte datteren.

«Velkommen elskede, nydelige datter. Har aldri vært så imponert over et menneske som da jeg så Jamina kjempe seg gjennom 17 timer med rier. Har aldri vært så glad eller grått så mye. Folkens, JEG HAR BLITT FAR! ❤», skriver han.

I mai slapp paret nyheten om at de skulle blir foreldre. Den gang skrev Stian Blipp:

«I helgen feiret vi at det var oss to for alltid. Nå kan vi meddele at det faktisk er VI 3 for alltid. Rett før jul så kommer det en liten mini-blipp….eller en Jamini. 2018. For et utrolig år på alle måter. Gleder meg som en hund til å bli daddy. #pappablipp ❤»

Babyboom

Kona til Stian Blipp, Jamina Iversen, har den siste tiden vært aktuell med podcasten «BabyBoom» hvor hun sammen med Samantha Skogrand har snakket om tema rundt graviditet.

Slik sett har man kunne følge svangerskapet til Iversen tett. Terminen hennes var i midten av november og paret har derfor måtte vente litt ekstra på sin nydelige datter. Men nå er endelig ventetiden over, til store glede for de nybakte foreldrene.

 

View this post on Instagram

 

Fortsatt preggo 😳 kom ut aaaaaaaa!

A post shared by JAMINA IVERSEN (@jamiiina) on

Vi gratulerer de nybakte foreldrene så mye med en vellykket fødsel og en nydelig liten jente! Nyt tiden som kommer! Trykk på deleknappen og send dine gratulasjoner du også! 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com