fredag, desember 13, 2019
Kjendisnytt Stian Blipp forteller om sitt siste rørende møte med...

Stian Blipp forteller om sitt siste rørende møte med avdøde kongehusekspert Kjell Arne Totland

-

TV 2s kongehusekspert og hoffreporter Kjell Arne Totland døde natt til onsdag 74 år gammel. Stian Blipp var en av få som visste at han var syk.

Det var ikke mange som visste at Kjell Arne Totland var syk. Og av de som visste om det, var det kun noen få som visste hvor alvorlig det var.

Senkveld-programleder Stian Blipp var en av de som visste om kongeekspertens sykdom. Nylig la han ut noen ord på Instagram for å fortelle om deres siste møte:

«Hvil i fred kompis. Du var en ekspert på de royale, men du var en konge sjøl. Sist vi møttes var dagen du fikk vite at du hadde blitt syk. Vi dultet i hverandre, treffende nok, nedenfor det kongelige slott. Jeg er glad for at du delte det med meg og at jeg fikk gi deg en lang og god klem. Takk for alt», skriver Stain Blipp.

Uerstattelig kompetanse

Slottet har også sendt sin kondolanse:

«Vi har mottatt budskapet om Kjell Arne Totlands bortgang. Våre kondolanser går til hans nærmeste familie», skrev Sven Gjeruldsen, assisterende kommunikasjonssjef ved Det kongelige hoff til VG.

Direktør i TV 2, Olav Sandnes, sier til VG at Kjell Arne nok var den personen i Norge som hadde mest kunnskap om både det norske og de europeiske kongehusene.

«Det var en kollega vi verdsatte høyt så det var en trist melding å få», sier han.

«Han hadde enorm bredde i sitt fagfelt og den kompetansen opplever vi som uerstattelig», sier han videre.

Hoffreporter og blogger

Kjell Arne Totland begynte som hoffreporter for Se og Hør i 1991. Der hadde han hovedansvaret for kongehuset frem til 2011. I mars 2013 begynte han som kongehusekspert for TV 2.

Hoffreporteren hadde også sin egen blogg der han skrev om både norske og utenlandske kongelige. Hans siste innlegg skrev han i mars, om prinsesse Madeleines øredobber.

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Oppfordrer folk til å demonstrere mot NAV på søndag

"Ja, jeg er en NAV-er, på AAP, og langt fra stolt av det." Slik begynner Ole Johan protesten sin på Facebook. Nå har han...

Hunden har stått i kjetting hele livet sitt. Se den fantastiske reaksjonen når den får se havet for første gang

Schæferhunden Herschel har stått fastbundet og forsømt i en bakgård hele det fem år lange livet sitt. Tennene hans er helt nedslitt etter at...

Dansen til de norske marinerekruttene blir sett over hele verden

Dansen til de norske marinerekruttene tar igjen av på nettet.  Det var under en avslutning for marinerekruttene på Madla i Stavanger at rekruttene valgte en...