Forsiden Kjendisnytt Stian Blipp forteller om sitt siste rørende møte med avdøde kongehusekspert Kjell...

Stian Blipp forteller om sitt siste rørende møte med avdøde kongehusekspert Kjell Arne Totland

TV 2s kongehusekspert og hoffreporter Kjell Arne Totland døde natt til onsdag 74 år gammel. Stian Blipp var en av få som visste at han var syk.

Det var ikke mange som visste at Kjell Arne Totland var syk. Og av de som visste om det, var det kun noen få som visste hvor alvorlig det var.

Senkveld-programleder Stian Blipp var en av de som visste om kongeekspertens sykdom. Nylig la han ut noen ord på Instagram for å fortelle om deres siste møte:

Reklame

«Hvil i fred kompis. Du var en ekspert på de royale, men du var en konge sjøl. Sist vi møttes var dagen du fikk vite at du hadde blitt syk. Vi dultet i hverandre, treffende nok, nedenfor det kongelige slott. Jeg er glad for at du delte det med meg og at jeg fikk gi deg en lang og god klem. Takk for alt», skriver Stain Blipp.

Uerstattelig kompetanse

Slottet har også sendt sin kondolanse:

LES OGSÅ
Mette-Marit fyller 46 - disse bildene av kronprinsessen får stor oppmerksomhet

«Vi har mottatt budskapet om Kjell Arne Totlands bortgang. Våre kondolanser går til hans nærmeste familie», skrev Sven Gjeruldsen, assisterende kommunikasjonssjef ved Det kongelige hoff til VG.

Direktør i TV 2, Olav Sandnes, sier til VG at Kjell Arne nok var den personen i Norge som hadde mest kunnskap om både det norske og de europeiske kongehusene.

«Det var en kollega vi verdsatte høyt så det var en trist melding å få», sier han.

«Han hadde enorm bredde i sitt fagfelt og den kompetansen opplever vi som uerstattelig», sier han videre.

Hoffreporter og blogger

Kjell Arne Totland begynte som hoffreporter for Se og Hør i 1991. Der hadde han hovedansvaret for kongehuset frem til 2011. I mars 2013 begynte han som kongehusekspert for TV 2.

Hoffreporteren hadde også sin egen blogg der han skrev om både norske og utenlandske kongelige. Hans siste innlegg skrev han i mars, om prinsesse Madeleines øredobber.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT