Kjendisnytt Stian Blipp i pappaperm i sommer: - Det har...

Stian Blipp i pappaperm i sommer: – Det har blitt lite lange morgener og piña coladaer på stranden

-

- Reklame -

Stian Blipp er snart klar for nok en runde med «Senkveld» sammen med makkeren sin Helene Olafsen. Men Stian føler seg alt annet enn uthvilt etter sommerferien. Stian har nemlig hatt pappaperm.

«Det har vært utrolig fint med pappaperm, men det har ikke vært ferie. Da vi var ferdig før sommeren, tenkte jeg: «Det skal bli deilig med pappaperm nå! Tenk all den tiden jeg kommer til å ha til overs!» Der tok jeg grundig feil. Det har blitt lite lange morgener og piña coladaer på stranden for å si det sånn. Dagen starter klokken 05.15″, sier Stian Blipp til Her og Nå.

Stian og kona Jamina ble foreldre til lille Noelle i november 2018.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Stian Blipp (@stianblipp)

Vanskelig å reise fra datteren

«Jeg hadde i utgangspunktet stor respekt for den jobben Jamina gjorde da hun var hjemme med Noelle. Den har tidoblet seg. Jeg har virkelig fått testet tålmodigheten min. På samme tid har det gitt meg en enorm mestringsfølelse», sier Stian videre.

Stian syns det var ekstra sårt å reise bort fra datteren for å spille inn «Camp Senkveld». Ti dager borte fra datteren, var vanskelig.

- Reklame -

«Sist innspillingsrunde var hun bare to måneder og 100 prosent avhengig av Jamina. Da kunne hun ikke brydd seg mindre om jeg var borte eller ikke. Nå har vi hengt sammen hver dag i tre måneder, så å skulle dra fra Noelle nå, synes jeg var helt krise. Det gjorde vondt å gå ut døren og si «ha det». Jeg skulle ønske jeg kunne forklart hva jeg skulle, slik at hun forsto det. Men det eneste hun registrerte nå, var at pappa stakk», sier programlederen.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Stian Blipp (@stianblipp)

Ikke så opptatt av å jazze rundt

Og Stian, som alltid har satt karrieren først, og som har vært glad i å flakse rundt, har fått et nytt perspektiv på livet.

«I dag kjenner jeg på en mye større dragning mot hjemmet. Å bli pappa har gjort noe med meg. Jeg kjenner på en enorm stolthet over å ha en familie, en liten klan. Det gir meg en trygghet, for om alt annet skulle forsvinne, så har jeg familien min. I dag er min misjon større enn å «jazze» rundt, nemlig å sørge for at familien min har det godt», sier han.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Stian Blipp (@stianblipp)

Lik oss på Facebook for flere saker:

Siste nytt

Advarsel fra lege: Å ta med telefonen på toalettet kan gi hemoroider – La telefonen ligge

Uansett hva man sier, er det mange av oss som gjør det.  Vi tar telefonen med oss på toalettet. Dette...

Prinsesse Märtha Louise fyller 48 år i dag – se det nydelige bildet Kongehuset har publisert i anledning dagen

I dag fyller prinsessen 48 år.  Det har vært et år med et stort medietrykk på prinsessen vår. Da nyheten...

Her befrir brødrene en havørn som har satt seg fast i en felle – tar en uforglemmelig selfie

Brødrene Michael og Niel Fletcher var ute og gikk tur i skogen en høstdag, da de kom over en...

240 norske ungdommer synger Bohemian Rhapsody – nå går videoen viralt

Første skoledag er en stor dag, enten du begynner i førsteklasse, femteklasse, første dag på ungdomsskolen eller på videregående...

Paret har prøvd å få barn i åtte år. Men så får de en overraskende beskjed

Ashley og Tyson Gardner hadde prøvd å få barn i åtte år. De holdt nesten på å gi opp,...

Datteren kaller moren sin for «feit» – Morens tilsvar er noe alle foreldre burde få med seg

Da Allison Kimmey gikk på videregående, var hun besatt av å ha den perfekte kroppen. "Jeg begynte å utvikle en...

Populære

Du liker nok disseRELATERT
Anbefalt for deg

Neste artikkel ⬇