in

Stian Blipp inngår samarbeid med Amazons strømmetjeneste

Stian Blipp

Stian Blipp er den første nordmannen til å inngå et samarbeid med Amazons strømmetjeneste Prime Video.

Prime Video melder at Stian Blipp blir strømmetjenestens første brand partner i Norge.

Som en del av samarbeidet skal Blipp jobbe tett med Prime Video på fremtidige kampanjer, live eventer og delta i fremtidige lokalproduksjoner.


Signeringen av Blipp signaliserer Prime Videos økte tilstedeværelse i Norge som ledd i deres økte investeringer i Norden.

–  Det er en stor mulighet å jobbe med en global strømmetjeneste som Prime Video, og jeg er ekstremt stolt over rollen jeg har fått som ambassadør, sier Blipp.

–  Jeg kommer til å arbeide med å skape innhold med Prime Video og i tillegg jobbe med tett på merkevaren på andre prosjekter, legger han til.

Stian Blipp har vært en kjent figur i norske medier og TV-produksjoner i en årrekke. Han har blant annet vært programleder for Norske Talenter, Idol og Senkveld.

Blipp har i tillegg hatt sitt eget tv-program: Stian Blipp Show. Etter å ha lagt rollen som programleder i TV2 på hylla, satt han opp sitt eget stand-up show i Oslo ved navn Cirque du Blipp.

Han driver også podcasten Nerdelandslaget og er medeier i gaminglaget 00Nation.  

I 2021 annonserte den globale strømmetjenesten at de øker investeringer i Prime Video og innhold for Norden.

I mai kunngjorde Prime Video at de lanserer TV-serien Toppen som den første nordiske Amazon Original-serien. Serien er allerede i produksjonsfasen.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

De skal lede showet når titusenvis av ungdommer endelig får slippe jubelen løs for første gang etter pandemien

apekopper

FHI: Apekopper påvist i Norge