Hjem Kjendisnytt Stian Blipp om den tunge tiden: Har alt å takke familien for

Stian Blipp om den tunge tiden: Har alt å takke familien for

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Nylig gikk Stian Blipp ut og avlyste alle forestillinger. Årsaken var at han har møtt veggen og gått på en smell, både fysisk og psykisk.

– Stian har vært åpen om at han har møtt veggen og gått på en smell, både fysisk og psykisk. Stand Up Norge måtte derfor avlyse alle hans show i september og han skulle etter planen kommet tilbake igjen nå og spille frem til jul, skrev manageren hans i en pressemelding 20. november

– Hodet er over vann, men kroppen er dessverre ikke det ennå. Jeg hadde gledet meg enormt til å komme tilbake til scenen, hvor jeg trives som plommen i egget. Men underveis i gårsdagens show så kjente jeg at dette var for tidlig, skrev han i en tekstmelding til VG da det ble kjent at han måtte avlyse.

Se og Hør har møtt Blipp i forbindelse med hans nye program «Spice of Life» som har premiere 16. desember på Amazon Prime.

Ukebladet skriver at 32-åringen virker komfortabel med å snakke om den tunge tiden han gikk gjennom tidligere i år.

Men han forteller at han var veldig usikker da han tidligere i år delte historien sin på Lindmo.

– Når noe er såpass sårt og nært deg, så har du på ingen måte lyst at det skal komme fram som noe annet enn det er. Jeg ville ikke ha en sensasjon rundt det eller at overskriftene skulle være overdramatisert, forteller han.

Intervjuet ble sendt kort tid før Blipp måtte sykemelde seg og avlyse resten av forestillingene ut året med «Cirque du Blipp».

Familien hans, kona Jamina (34) og de to barna Noelle og Bowie, har betydd mye for ham.

– De har betydd absolutt alt. De er alt, hundre prosent. Min kone har jeg alt å takke for. Og til mine barn som ikke vet at de gjør noe, har jeg også alt å takke for. Hver dag minner de meg på «Faen, så fett liv jeg har».

Tags:
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com