Hjem Kjendisnytt Stian Blipp slutter i «Senkveld»

Stian Blipp slutter i «Senkveld»

Stian Blipp er kjent som programleder i «Norske talenter, «Gullruten», «Idol», «Mitt Dansecrew», «Stian Blipp show», og nå senest i «Senkveld» som han har ledet sammen med Helene Olafsen siden høsten 2018.

Nå melder TV2 at Blipp gir seg med «Senkveld» etter denne sesongen.

– Stian Blipp skal slutte i «Senkveld». Hva som skjer til høsten er det ikke tatt noen avgjørelse på. Men Stian er en av TV 2s viktigste profiler og vi regner med at han blir å se på TV 2 i fremtiden også, sier pressesjef Jan-Petter Dahl i TV 2 til VG.

Ingen dårlig stemning

På Instagram bekrefter Blipp at han gir seg som programleder i det populære programmet og skriver blant annet følgende:

«Da glapp den nyheten litt før vi var klar for det, gitt. Dette er en helt udramatisk avgjørelse fra min side som ikke har bakgrunn i noe vondt blod, dårlig stemning eller uenigheter. Gjengen i senkveld er en liten familie som er i skyttergravene sammen hver uke hele året for å lage nytt program hver fredag. En gjeng jeg er utrolig glad i.»

Eget soloshow

På Instagram røpte Stian Blipp for to uker siden at han får sitt egen soloshow fra høsten av. Stand-up-showet skal hete «Cirque du Blipp», og har oppstart i Bergen. Til VG forteller han at han nå skal gjøre noe han har hatt lyst til lenge, og at det er på scenen han hører hjemme. Men aller først er han innstilt på å lage en god «Senkveld» sesong.

– Jeg har bevisst inntatt en sånn posisjon hvor jeg skal gjøre alt jeg kan for å lage en helsikens deilig sesong seks. Ellers har jeg på en måte ikke blandet meg inn for mye, sier Blipp.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com