in ,

Stian Blipp takker helsevesenet: Avslører dramatikk på fødestuen

stian blipp
stian blipp

Stian Blipp og kona Jamina opplevde en dramatisk fødsel. Jamina mistet to liter blod og Stian takker helsevesenet for at det gikk bra.

Nylig ble det kjent at Stian og Jamina Blipp har blitt foreldre for andre gang.

Mandag ettermiddag avslørte Stian Blipp på Instagram at barnet var født.


Fra før har paret datteren Noelle. Da hun ble født i november 2018 skrev Blipp på Instagram:

«Velkommen elskede, nydelige datter. Har aldri vært så imponert over et menneske som da jeg så Jamina kjempe seg gjennom 17 timer med rier. Har aldri vært så glad eller grått så mye. Folkens, JEG HAR BLITT FAR! ».

Nå har Stian og Jamina fåttt en liten gutt. Han skal hete Bowie. Og Stian Blipp avslører på Instagram at det var stort drama på fødestuen, der Jamina mistet to liter blod.

– Etter å ha kjempet som en kriger i mangfoldige timer, så fikk Jamina påvist en infeksjon som de ikke helt fikk has på. Det ble da tatt en avgjørelse om keisersnitt. Da dette var andre gang med keisersnitt, så var det en del vanskelig arrvev som førte til at Jamina fikk en heftig blødning som de ikke fikk kontroll på og hun mistet 2 liter blod i det jeg ble dyttet vekk med Bowie i hendene, forteller den nybakte faren på Instagram.

– Heldigvis så er Jamina den tøffeste maskinen jeg kjenner og vi har et helsevesen som er enestående. Bowie ble sjekket for infeksjon og ble sett til hele tiden imens mammaen ble reddet oppe på operasjonsbordet. Jeg klarte å holde hodet kaldt og ha fokus til det sekundet jeg fikk se Jamina igjen etter at hun våknet. Da sank jeg sammen i takknemlighet og tårer og frykten jeg hadde kjent på i mangfoldige timer slapp taket, skriver han i innlegget.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Husk å stille klokken i natt!

Husk å stille klokka!

Geir Aker

«Fenrik» Geir Aker angrer på at han var så streng mot datteren