Hjem Kjendisnytt Stig-André Berge la opp som bryter for å være mer sammen med familien

Stig-André Berge la opp som bryter for å være mer sammen med familien

Tidligere bryter Stig-André Berge sa opp landslagsjobben. Han har sett flere kolleger gå glipp av oppveksten til barna sine. Det ville ikke han risikere.

En av de som har vært mye ute og konkurrert mens familien er hjemme er bryteren og bestekompisen til Stig-André, Fritz Aanes.

– Han var på Strømmen storsenter og plutselig sto det en voksen mann og snakket med datteren. Fritz holdt på å gå bort og «dra til ham», men mannen var datterens lærer. Fritz hadde aldri sett ham før, forteller Stig André Berge til Her og Nå med en latter.

Det var imidlertid ikke enkelt å velge bort bryting. Karrieren hans som spenner over flere tiår har vært en viktig del av livet helt fra han drev barneidrett. Da han sluttet var det et tomrom der. Han prøver å være opptatt med alt mulig for å slippe å savne brytinga og miljøet.

– Jeg savner brytingen hver eneste dag. Jeg savner det så utrolig mye. Fordelen med «Skal vi danse» er at jeg nå har et mål og noe å jobbe for. Det føles godt. Jeg har alltid hatt lyst til å lære meg å danse. Jeg synes dans er kult og det er noe jeg ikke mestrer fra før, forteller han ukebladet.

Det var i 2021 han la opp. Det ga mye tid til familien. Så da han nok en gang skulle reise bort fra familien, og være borte fra familien i tre uker under innspillingen av Mesternes Mester, var han ærlig på at det var tøft.

– Etter at han la opp og har begynt å være mer hjemme, har det bare vært helt fantastisk. Det er nesten så kjærligheten blomstrer skikkelig opp igjen. Jeg trodde egentlig det skulle bli rart å gå oppå hverandre hele tiden når han er så mye hjemme, men jeg synes at alt bare ble mye bedre, sa kona Rosell til Her & Nå tidligere i vinter.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com