Hjem Kjendisnytt Stig-André Berge om hva som var det tøffeste med oppholdet på Mesternes Mester

Stig-André Berge om hva som var det tøffeste med oppholdet på Mesternes Mester

I 2021 la Stig-André Berge opp karrieren som bryter. Det ga mye tid til familien. Så da han nok en gang skulle reise bort fra familien, og være borte fra familien i tre uker under innspillingen av Mesternes Mester, syntes han det var tøft.

Hver eneste dag siden Stig-André var 14 år, trente han to til tre økter om dagen – noe som tilsvarer rundt 30 treningstimer i uken. Også for kona Rosell har det blitt en helt ny hverdag etter at ektemannen avsluttet sitt knallharde treningsregime.

– Etter at han la opp og har begynt å være mer hjemme, har det bare vært helt fantastisk. Det er nesten så kjærligheten blomstrer skikkelig opp igjen. Jeg trodde egentlig det skulle bli rart å gå oppå hverandre hele tiden når han er så mye hjemme, men jeg synes at alt bare ble mye bedre, sier hun til ukebladet Her & Nå.

Ekteparet er vant til at Stig André er mye på farten. Og da han skulle være med i Mesternes Mester ble det adskillelse på ny.

Stig-André røk ut i den første nattesten mot håndballspilleren Linn Jørum Sulland.

Han synes det er ergerlig, for han ser at mange av øvelsene som kommer utover konkurransen hadde passet godt til han.

– Det var som å ryke ut i OL-kvalifikasjonen og aldri komme til OL. Det var et stort nederlag, sier Berge til Nettavisen etter at det ble kjent at det var han som røk ut fra det populære programmet.  

Og Stig-André kjente på det å skulle være borte fra familien sin i så lang tid:

– Jeg kjente at det var vanskelig å være helt borte i tre uker. Spesielt etter at jeg la opp som utøver. At jeg var hjemme litt, og så skulle jeg plutselig være så lenge borte. Det var ikke lett, medgir han.

LES OGSÅ: Stig-André Berge: – Hvorfor skal man pynte på det?

Men selv om han røk ut tidlig, betyr ikke det at han fikk lov å reise hjem og nyte tiden med kona og barna.

Deltagerne som ryker ut, blir nemlig værende i en hemmelig bolig. Dette for å unngå at noen skal få vite noe som helst om utfallet av NRK-konkurransen. Dermed kunne han ikke reise hjem til familien etter duellen mot Sulland.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com