Hjem Viralt Stine spiste en burger fra McDonald’s. Holdt på å kaste opp da hun så hva som var i den

Stine spiste en burger fra McDonald’s. Holdt på å kaste opp da hun så hva som var i den

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Stine Bekkemoen (20) kjørte innom McDonald’s på Gardermoen på vei hjem fra jobb, og kjøpte med seg en Chicken Salsa-hamburger. Da hun hadde spist opp nesten hele burgeren, kjente hun noe som knaste i munnen.

«Jeg spyttet det ut. Jeg spyttet og spyttet, og det ramlet ut det jeg mener er en tann. Jeg holdt på å kaste opp da jeg så den», sier Stine til TV 2. Det var Romerikes Blad som først omtalte saken.

Først trodde Stine at hun kanskje hadde mistet en tann selv. Hun forteller at hun måtte få flere av vennene sine til å titte inn i munnen hennes for å sjekke om hun hadde alle tennene sine på plass.

«Jeg begynte å gråte. Jeg fikk nok et lite sammenbrudd», sier hun.

Foto: Privat

Svært sikre på at det ikke er en tann

Senere samme kveld, sendte Stine en melding til McDonald’s på Messenger. Men hun fikk ikke svar fra dem før dagen etter, etter at hun hadde snakket med Romerikes Blad.

McDonald’s Norge beklager hendelsen, men sier de er svært sikre på at det ikke er en tann Stine har fått i burgeren sin, men en bruskbit. Kristina Johansen, pressekontakt i McDonald’s Norge sier til TV 2 at de som jobber på kyllingslakteriet forteller at bildet minner om en veldig kjent bruskdel på lårkjøttet.

LES OGSÅ: Ingrid kjøpte ruccola på Rema – skvatt enormt da hun stakk hånden i posen

«Vi skulle gjerne ha sett denne biten selv og fått en tredjepartsaktør til å analysere den, men hun har kastet den. For oss ser dette ut som en bruskbit», sier Kristina Johansen.

Foto: Privat

Små biter av brusk kan forekomme

«Vi benytter ikke mekanisk utbeinet kylling. Til denne kyllingburgeren er det kun rent kjøttråstoff fra lårkjøtt. Små biter av brusk eller bein fra kyllingen skal ikke med i burgeren og det gjøres mange tiltak for å unngå det, blant annet beinkontroll og røntgen. Her har imidlertid en bruskbit ikke blitt oppdaget og har klart å komme seg gjennom både kontroll, røntgen og kverningen. Dessverre», sier pressekontakten.

LES OGSÅ: Fant tarmbakterier i vannflasker i barnehage – bør vaskes daglig

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com