Hjem Kjendisnytt Stinius Maurstads gladbeskjed: – Nå bor jeg ikke alene lenger

Stinius Maurstads gladbeskjed: – Nå bor jeg ikke alene lenger

Gjennom programmet «Sofa» på TV 2 har vi i år blitt bedre kjent med familiedynamikken til Mari Maurstad og sønnene Scott, Aslak og Stinius. Nå kommer det en gladmelding fra sistnevnte.

Stinius Maurstad (28) deltok også på Discovery-programmet «Love IRL» tidligere i år.

«Klar for å date på TV,» skrev han på Instagram i forkant av programmet. En avgjørelse han neppe angrer på i dag.

For gjennom programmet oppsto det søt romantikk mellom Stinius og forfatter Malin Falch. Tidligere har Stinius fortalt at det var broren hans som meldte han på datingprogrammet.

– Jeg kunne sagt nei på hvilket som helst tidspunkt, men det er jeg glad for at jeg ikke gjorde. For nå er dette resultatet, fortalte Stinius da det ble kjent at han og Malin var blitt kjærester.

Og da paret gjestet «God Morgen Norge» i høst kunne de fortelle at forholdet varte, også etter at tv-opptakene var over.

I et nytt intervju med God kveld Norge avslører Falch at de to har tatt forholdet ytterligere et steg videre.

– Jeg har fått en helt annen livssituasjon enn det jeg hadde før jeg var med på «Love IRL» for nå bor jeg jo ikke alene mer, sier Falch til God kveld Norge.

Videre forteller Malin at hun nå har flyttet inn med Stinius og hans familie i Oslo.

– Det er kjempefint. Jeg har bodd mye alene og mye i kollektiv, så jeg har virkelig savnet å bo med folk jeg er glad i. Det var en endring jeg virkelig trengte, sier hun.

Forfatter Malin Falch har hatt stor suksess med barnebokserien «Nordlys». Hun har ikke tidligere skrevet om romanse, men kanskje det blir en endring på det i fremtiden.

– Det er veldig vanskelig å skrive om romanse hvis man ikke har følt de følelsene på en veldig sterk måte. Jeg har aldri skrevet om romanse før, fordi jeg følte jeg ikke hadde nok erfaring med det. Nå som jeg vet mer om hvordan det føles, kan jeg kanskje begynne å skrive mer romanse, sier Falch.

Vi gratulerer paret så mye med å ha funnet kjærligheten!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com