Hjem Dyr Stivfrossen gatekatt reddet sitt eget liv da han fortvilet banket på vinduet etter hjelp

Stivfrossen gatekatt reddet sitt eget liv da han fortvilet banket på vinduet etter hjelp

Når en gatekatt blir så desperat at den banker på vinduene med labbene for å be om hjelp, da er det kaldt!

Den orangestripete katten hadde lenge hutret gjennom snøen i Quebec, og forsøkte desperat å finne ly fra kuldegrader og snødrev.

Aslan, som katten har blitt døpt i ettertid, var i så ille forfatning der han gikk rundt i Quebecs gater en isende kald februardag i 2019 at han til slutt satte seg ned ved vinduet til en ikke navngitt kvinne. Her ga han seg til å banke iherdig på vinduet hennes, i håp om å få lov å komme inn.

Aslan i februar 2019 da han banket på vinduet hos en kvinne i Quebec, og Aslan hjemme hos sin nye adoptivfamilie i 2020. Faksimile: Facebook

Da kvinnen oppdaget den medtatte oransje katten i vinduet sendte hun umiddelbart bilde og melding til Marie Simrad i dyrevernsorgansisasjonen «Un Chat à la Fois» (En katt om gangen). Marie reagerte raskt og dro rett til kvinnen for å ta seg av den utslitte og frosne katten, skriver Daily Mail.

Mise à jour #1 AslanÉtat de santé :Aslan a reçu le Capstar et le Révolution pour les puces. Il a aussi tellement de…

Posted by Un chat à la fois / One cat at a time on Friday, February 15, 2019

Marie og Aslan kjørte rett til veterinæren. Her viste det seg at katten hadde frostskader, blødende bittsår fra slagsmål, lopper, diabetes, råtne tenner og orm.

Men han viste seg å være tam, så Marie antok det må være en bortkommen katt. Eierne klarte hun derimot ikke å lokalisere.

– Veterinæren sa Aslan var så syk og utslitt at han ikke hadde overlevd vinteren om han ikke hadde fått hjelp der og da, forteller Marie.

Etter noen dagers opphold på dyresykehuset var Aslan i bedre form og dro videre til sin nye adoptivfamilie. Her har han blitt en ekte sofagris.

– Aslan er en veldig kjærlig katt. Han har avsluttet friluftslivet og prøver nå å slippe å gå ut noe mer, forteller Marie Simrad.

LES OGSÅ: Den hjemløse kattens møte med familiehunden har rørt tusenvis

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com