Hjem Kjendisnytt Stjernekamp-Stians avsløring om antrekkene han har på seg i programmet

Stjernekamp-Stians avsløring om antrekkene han har på seg i programmet

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Ti artister fra 18 til 61 år og fra nær sagt alle kanter av landet skal utfordre seg selv og hverandre i den 11. sesongen av Stjernekamp. Lørdag var de i aksjon for første gang. En av de som ikke lever av musikk til daglig, er norsk- nigerianske Stian Ehiabhi Omole Jensen (30), som går under artistnavnet Ehi.

Stian Ehiabhi Omole Jensen fra Stovner i Oslo jobber til vanlig som barne- og ungdomsarbeider på Fernanda Nissen skole. Denne høsten har han imidlertid tatt seg fri for å være med i «Stjernekamp».

– Jeg tror barna synes det er gøy altså, det er jo familieprogram! Jeg har fått masse positive tilbakemeldinger fra både foreldre, barn og kollegaer. Det er veldig koselig, sier Stian til Avisa Oslo.

Han innrømmer at han kjenner på nervene, men fikk trolig en oppmuntring da programleder Kåre Magnus Bergh spurte dommerne hvem som var kveldens favoritt.

– Jeg må velge, så da velger jeg EHI, svarte Maria Mena ifølge TV 2.

Og EHI – som sang All of Me av John Legend i et første programmet – rørte Maria Mena rørt til tårer med fremførelsen.

– Du har lagt din sjel inn i det her, sa hun ifølge TV 2 etter opptredenen.

Frykter rock

Han har helt klart ambisjonene på plass før konkurransen, men allerede til helga kommer en av rundene han gruer seg aller mest til:

– Jeg har liksom ikke noe forhold til rock. Jeg er fra Stovner, men familien min er fra Nord-Odal og Nigeria, så det er jo en spesiell blanding. Jeg er vokst opp med alt fra Toni Braxton, Fela Kuti og Ole Ivars, så jeg føler meg hjemme i mange sjangere, men vi har aldri hørt på rock hjemme, sier han til Avisa Oslo.

Han håper imidlertid å komme seg gjennom rocken, for «norske favoritter» i program tre er en av de konkurransene han gleder seg mest til.

– Jeg skal gjøre «Finaste eg veit» som er en av de fineste sangene som finnes. Også er det Hellbillies og det er fett. Jeg skal gjøre den på østlandsk, og enten så liker folk det, eller så liker de det ikke i det hele tatt. Det kan jo bli spennende, røper Stian.

Designer kostymene selv

Stian legger også kreativiteten sin i andre ting enn musikk: Han har selv laget flere av antrekkene han har på seg i «Stjernekamp». Og dersom han kommer helt til Opera-konkurransen, så lover han å dukke opp i en svær kjole. Og han har helt klart ambisjoner om å klare det:

– Jeg har sagt at jeg skal vinne, så jeg må jo stå ved det, sier han til Avisa Oslo.

Som 15-åring ble Stian Ehiabhi Omole Jensen tatt inn i hiphop-kollektivet Forente minoriteter. Der fikk han jobbe med forbilder som Tommy Tee og Nasty Kutt. Han fikk muligheten til å opptre på store scener og ble også tatt inn i Gatekunst-prosjektet, der han utviklet seg som artist.

Musikken hans har tydelig gjenklang fra 90-tallets soulpop og R&B samt artister han ble introdusert for i oppveksten, fra Barry White og Craig David til Marvin Gaye, Whitney Houston og Harry Belafonte. Våren 2018 debuterte han med låta Tanker, og en ny singel, Faller, kom tidlig i 2019. Samme år var EHI og Ruben med på Arifs låt Historien om Nassor Del 2.

I 2018 innledet EHI et samarbeid med produsenten Kim Ofstad og ble signert Tight Music. Sammen laget de i albumet Toni Braxton (2020), som ble nominert til Spellemann i kategorien Rnb/soul. Gjennom musikken ønsker EHI å fortelle sin historie, og han vil bruke sin bakgrunn til å hjelpe unge i dag.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com