Hjem Kjendisnytt Stjernespekket finalesesong for «Allsang på grensen»: Her er artistene 

Stjernespekket finalesesong for «Allsang på grensen»: Her er artistene 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

23. juni går startskuddet for den aller siste «Allsang på grensen»-sesongen på TV 2. Kjente artister fra inn- og utland er klare når «Allsang på grensen» i sommer endelig inntar den store scenen på Fredriksten festning i Halden igjen.

Tidligere i vinter ble det kjent at 2022-sesongen blir den aller siste av det populære underholdningsprogrammet «Allsang på grensen».

– Alt har en ende, og de færreste tv-programmer får like lang levetid som «Allsang på grensen». Når vi nå velger å tenke nytt så gjør vi det med en visshet om at vi samtidig går ned «med flagget til topps», uttalte kanaldirektør Trygve Rønningen i TV 2 da beslutningen ble kjent.

Men Rønningen la til at tv-kanalen velger å avslutte «Allsang»-kapittelet med fortsatt gode seertall – og lovet en avslutningssesong som kommer til å bli fantastisk.

Nå har TV 2 røpet mer rundt hvilke artister vi har i vente gjennom de til sammen sju programmene fra Fredriksten festning denne sommeren, i det som blir den 16. og siste «Allsang på grensen»-sesongen på TV 2.

– Vi gleder oss enormt til denne «Allsang på grensen»-sesongen! Det er utrolig stas at vi etter to år med pandemi endelig kan innta den store scenen igjen, og vi gjør det med en svært solid rekke av artister som kommer til Halden for å være med på å lage fest, sier TV 2s programredaktør, Kathrine Haldorsen.

Over 400 artister har deltatt i programmet siden 2007, og nesten 300.000 har vært publikum på Fredriksten festning under opptakene. Noen av dem kommer også tilbake i årets avsluttende sesong:

– I første program settes standarden med blant andre Angelina Jordan og Odd Nordstoga, før vi senere får besøk av størrelser som Ronan Keating, TIX, Kurt Nilsen, A1, DDE, Subwoolfer og Keiino – for å nevne noen. Og så blir det selvsagt en forrykende avslutning, som også vil markere TV 2s aller siste «Allsang på grensen»-program, hvor blant andre Sissel og Secret Garden skal være med og sette punktum. TV 2 skal virkelig avslutte vår «Allsang på grensen»-tid med flagget til topps, lover Haldorsen.

Disse artistene får du se i «Allsang på grensen» i sommer:

Odd Nordstoga
Angelina Jordan
Gyllene Style (Gyllene TIder / Freestyle)
Stavangerkameratene
Loreen
Didrik Solli-Tangen
Morgan Sulele
Tone Damli
eMMa
Ulrikke
Johnny Logan
Vidar Villa
Kurt Nilsen
NorthKid
Keiino
Marcus & Martinus
Eva Weel Skram
A1
TIX
DDE
Subwoolfer
Wig Wam
Freddy Kalas
Henning Kvitnes
Ronan Keating
Blåsemafian
Hagle
Zadeking
Agnete Saba
Secret Garden
Halva Priset
SISSEL

TV 2 understreker at listen slippes med forbehold om endringer. De presiserer i pressemeldingen også at noen flere artister vil føyes til lista når vi nærmer oss sendingene.

Nye «Allsang på grensen»-programmer publiseres på TV 2 Play torsdager kl. 20.00 fra 23. juni til 11. august. På TV 2 sendes programmene torsdager kl. 21.40.

Opptakene foregår på Fredriksten festning i Halden onsdager fra og med 22. juni til og med 27. juli. I tillegg er det ett program som tas opp lørdag 30. juli.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com