Hjem Fremhevet Stolt prinsesse Märtha Louise: – Emma og Fetoucha vant igjen!

Stolt prinsesse Märtha Louise: – Emma og Fetoucha vant igjen!

Emma Tallulah Behn og moren, prinsesse Märtha Louise, har en spesiell interesse som de deler; nemlig hest. I høst kjøpte familien hesten Fetoucha. Og i helgen vant Emma og Fetoucha nok et løp.

– Det er alltid en fantastisk opplevelse når du møter et – til nå – ukjent individ som du forholder deg så lett til. Som du blir forelsket i umiddelbart, bare på grunn av hennes sjarm og nåde, skrev prinsessen på Instagram da de ble hesteeiere. 

Emma og familiens hest har allerede blitt tatt ut for å representere Norge i Nordisk Baltisk mesterskap i sprang i aldersbestemt klasse.

Den konkurransen foregår i Ypäjä i Finland i slutten av juni.

– Vi er alle så stolt av deg kjære. Dere er et flott team og vi ser frem til å støtte deg i alle dine bestrebelser. Gratulerer til alle de unge sprangrytterne som ble tatt ut til de ulike lagene i dag. Gleder meg til å dra til Finland med en så flott gjeng, skriver prinsesse Märtha Louise på Instagram-kontoen sin.

Vant løp

Og oppkjøringen til Finland går tydeligvis på skinner. I helgen vant nemlig Emma og Fetoucha et løp. Noe som igjen fikk Martha Louise til å skrive på Instagram:

«Emma og Fetoucha vant igjen! For en fantastisk runde, kjære, jeg er så stolt av deg! Og for en magisk hest. De vant 120cm klassen med 83 dyktige ryttere og hester. Men suksess krever en landsby, dedikasjon, ferdigheter, tillit og dyp kommunikasjon», skriver prinsessen før hun takker de som er med i teamet rundt Emma og hesten.

«Takk til Emma’s fantastiske, dyktige og kjærlige trenger Toril Hemmingby, vår operasjonssjef kvinne Christine Røhl, Marit Hemmingby Nielsen for flott dressur trening og alle som støtter vårt jentelag.»

I klippet nedenfor kan du se det imponerende løpet til Emma. Til videoen skriver hun:

«For en hest jeg har. Jeg og Fetoucha ridde vår andre 130cm. Hadde 4 feil, men det var bare min feil.»

Også i starten av juni vant Emma og Fetoucha et nasjonalt sprangstevne 120 cm, mot konkurrenter i alle aldre.

Ifølge Dagbladet vant Behn konkurransen i 1.20-klassen 13 hundredels sekund foran toer Marthe Øya Stokka. 12-åringen representerer Drammen og omegn rideklubb, og hesten er eid av prinsesse Märtha Louise.

Heidi Skar, mangeårig hestekommentator i Discovery, mener ifølge Dagbladet at seieren må være blant Behns største prestasjoner på hesteryggen.

– Dette er et av de største nasjonale stevnene i Norge. Hun er en premieplukker til vanlig, men dette må være noe av det største hun har gjort. 12 år, og du slår flere av de mest garvede rytterne i Norge, sier Skar til Eurosport.

Emma er tydeligvis litt av et talent på hesteryggen! Vi gratulerer så mye med seieren!

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com