onsdag, mai 19, 2021

Stor eksplosjon i Russland

Mest lest nå

Russiske medier rapporterer om en stor eksplosjon på en bensinstasjon i Volgograd, sør i Russland.

Eksplosjonen kommer i kjølvannet av den enorme eksplosjonen i Lebanons hovedstad, Beirut. Ifølge flere rapporter oppsto det flere mindre eksplosjoner samtidig.

Skadeomfanget er usikkert, men Pledge Times melder om minst 14 skadde. Responderende brannkonstabler skal også ha blitt skadet i redningsaksjonen.


I en video publisert på sosiale medier kan man se store flammer etterfulgt av en gigantisk eksplosjon. Eksplosjonen ble etterfulgt av et dystert mørke i noen sekund. Biler snudde fort rundt etter å ha sett denne nervepirrende eksplosjonen.

På mandag ble det observert en gigantisk eksplosjon etterfulgt av et slukende flammehav i Volgograd, sør i Russland.

Eksplosjon i en bensintank

Eksplosjonen oppsto visstnok først i en bensintank. Trykket førte til at bensinpumper også eksploderte, noe som skapte en kjedereaksjon på bensinstasjonen.

Først ble bare 4-6 personer rørt av eksplosjonen, men brannkonstabler og andre hjelpere ble også skadet da flere mindre tanker gikk i luften under redningsaksjonen.

Alle de skadde ble kjørt til det nærmeste sykehuset og brannen skal være under kontroll for øyeblikket. Grunnen til eksplosjonene er fortsatt uvisst, men trolig er det grunnet den første eksplosjonen i bensintanken.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter