Hjem Kjendisnytt Store endringer i lørdagens «Skal vi danse» – slitsomt for de som skal gjennomføre

Store endringer i lørdagens «Skal vi danse» – slitsomt for de som skal gjennomføre

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Vi er halvveis i årets «Skal vi danse»-sesong, og nå røper TV 2 at det vil komme en stor endring i lørdagens program.

Hittil i sesongen har hvert par danset én dans. Førstkommende lørdag blir det derimot endringer:

Dagbladet skriver at deltakerne ikke bare skal svinge seg på parketten én gang. Nå skal de danse hele tre danser hver: Det blir en pardans, en gruppedans og en «dansebattle».

– Det er nytt, vi prøver litt forskjellig, sier programleder Helene Olafsen til avisa.

Kollegaen hennes, Anders Hoff, legger til at de stå igjen med seks deltagere, der det er veldig jevnt.

– Så det er jo det å prøve å pushe litt på formatet og se hva man kan få til. Det er jo selvfølgelig slitsomt for de som skal gjennomføre det, men veldig gøy for oss, sier Anders Hoff til avisa.

Proffdanser Jørgen Nilsen sier til TV 2 at han setter pris på at «Skal vi danse»-produksjonen prøver noe nytt, og på den måten fornyer seg.

Tarjei Svalastog, som er kjent for å snakke rett fra levra, mener det er en «helvetesuke», fordi det er så mye å gjøre med tanke på at han må lage tre ganger så mange koreografier. Likevel tror han det blir en gøy utfordring på lørdag.

Nettavisen melder at temaet for lørdagens sending er «sirkus».

Hadia Tajik, Trude Vasstrand, Selma Ibrahim, Christer Rødseth og Lavrans Solli er slått ut av konkurransen. Brytetreneren Fritz Aanes måtte trekke seg på grunn av tretthetsbrudd i leggen.

Dermed er det Stig André Berge og Norun Ringvoll, Harlem Alexander og Helene Spilling, Aslak Maurstad og Marianne Sandaker, Myra Tucker og Jørgen Nilsen, Alexandra Joner og Ole-Thomas Hansen samt Ulrikke Brandstorp og Tarjei Svalstog som står igjen og skal i ilden på lørdag.

Aslak Maurstad, som har Bekhterevs sykdom, har ikke kommentert endringene som kommer lørdag, men har tidligere uttrykt bekymring for om sykdommen hans kan gjøre det vanskelig å gjennomføre programmet. 

– Det setter meg i en litt unik posisjon, kanskje. Jeg har ikke de beste forutsetningene helsemessig. Det har jeg definitivt ikke. Det begrenser meg, sier han i et intervju med TV 2.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com