lørdag, august 8, 2020

Storebror ønsker lillesøster velkommen inn i vår fantastiske verden

Mest lest nå

Derfor har hekling og strikking noen fantastiske helsefordeler!

Hekling og strikking er en populær hobby for mange nordmenn. Men foruten å være kjekt, hevder eksperter at du får en rekke helsefordeler ved...

Kan du tenke deg en bedre start på livet enn en liten storbror som holder deg i fanget sitt, kikker ned på deg og synger «what a wonderful world»?

En video på Reddit har den siste tiden tatt av – den viser en helt nydelig sangstund. En liten storebror sitter med sin nyankomne søster og synger om hvor herlig verden kan være. Naiviteten, håpet og uskylden er til ettertanke i en kaotisk verden. Han synger på ingen måte som Luis Armstrong, og det er altså ikke sangtalent som har fått videosnutten av gutten som synger til sin søster til å gå verden rundt på sosiale medier.

Snarere håpet og uskylden i et barns syn på verden. For mange barn er verden et håpefullt sted, med uendelige muligheter og positive overraskelser. Så hvorfor ikke rosemale verden for lillesøster?


Foreldre som venter barn nummer to eller tre er ofte engstelige for hvordan storesøsken skal reagere, hva er vel mer hjertevarmende enn en slik start på søskenforholdet da? Det vil nok ikke alltid vente en like kjærlig og optimistisk tone fra storebroren, og da kan det å ha et slikt filmklipp redde mang en nedtur.

Følg med på den lille babyen, ser du smilet?

En ting er i alle fall sikkert, at småsøsken får noen goder som bare storesøsken kan stå for. I august 2019 la en annen mor ut et videoklipp av sønnen som synger «Brown Skin Girl» til lillesøsteren. Her er det heller ikke et sangtalent som Beyonce`s, men sjarmen gjør det absolutt verd å en titt.

130,351FansLik
1,530FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter