in

Stortingspresidenten er i karantene – sønnen testet positivt

Masud Gharahkhani Foto: Bernt Sønvisen/Arbeiderpartiet

En del småbarnsforeldre føler trolig at de går inn og ut av karantene etterhvert som barnas klassekamerater tester positivt. Vår nye Stortingspresident, Masud Gharahkhani, er intet unntak.

– Da var det vår families tur, dessverre. Kiden har testet positivt for korona, og det blir karantene på oss. Det går heldigvis bra med han, sier stortingspresident Masud Gharahkhani i et innlegg på Facebook.

Da var det vår families tur, dessverre. Kiden har testet positivt for korona, og det blir karantene på oss. Det går…

Posted by Masud Gharahkhani on Tuesday, January 4, 2022

Han fortsetter innlegget med: «Måtte det nye året bringe mindre pandemi. Vi er vel drittlei alle sammen. TA vaksinen. Den hjelper oss til en mer normal hverdag.


Takknemlig for velferdsstaten. Alle de som jobber med å ta vare på oss, teste, vaksinere og følge opp.

Nå blir det hjemmekontor og digital jobbing hjemmefra i noen dager. Ta vare på hverandre».

Og dagene på hjemmekontoret blir trolig travle: Kort før jul fikk Masud oppgaven med å gå gjennom rutiner og sikre at folket igjen kan ha tillit til de folkevalgte etter mange tilfeller av pendlerboligskandaler og reiseregningsrot fra andre Stortingskolleger.

Stortingspresidenten har tydelig erklært at det haster å få ordnet opp for å gjenreise tilliten til Stortinget.

Dagsavisen skriver at han allerede før jul ba han han lederen for det eksterne granskingsutvalget gå gjennom alle Stortingets ordninger, ikke bare pendlerboligsakene, og dessuten levere sin innstilling før sommeren, og ikke 1. oktober, som opprinnelig planlagt. 

Og folk har lagt merke til engasjementet hans: Like før nyttår ble den blide Drammenseren kåret til årets navn i Drammens Tidende. Beskjedenheten som har bidratt til å gjøre stortingspresidenten til en av våre virkelig populære politikere på rekordtid skinner gjennom også når han kommenterer det:

– De som virkelig fortjener å bli årets navn, er alle dere som har stått i førstelinjen i snart to år under koronapandemien. Alle dere som redder liv og helse. Alle dere som holder hjulene i gang på svært viktige samfunnsområder. Dere fortjener mye mer anerkjennelse enn en klapp på skulderen, sier han i Facebook-innlegget.

Kjære alle sammen! Det nærmer seg 2022. Det å bli årets navn i Drammens Tidende er veldig hyggelig.De som virkelig…

Posted by Masud Gharahkhani on Thursday, December 30, 2021
Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Bilde av Michael

Michael veide 150 kilo. Så begynte han å gå til skolen. Se hvordan han ser ut i dag

Lillian (84) ble reddet av «ungdom i 40-årene» fra tåkehavet: – Hvem er min gode hjelper?