Hjem Kjendisnytt Streik på «Farmen kjendis»: – Hvor mye mannsskit er det som sirkulerer oppi skolten på deg?

Streik på «Farmen kjendis»: – Hvor mye mannsskit er det som sirkulerer oppi skolten på deg?

Den sjuende sesongen av «Farmen kjendis» har bydd på rikelig med konflikter. Og onsdagens episode var intet unntak. Det ble bråk da storbonden Ørnulf Høyer (60) fortalte hvem han hadde valgt som førstekjempe.

– Hvor mye mannsskit er det som sirkulerer oppi skolten på deg?, spør Marit Andreassen (56) ifølge TV 2.

Det var henne som ble valgt som førstekjempe. Før valget opplyste Ørnulf at han hadde valgt en person han ikke kommuniserer særlig bra med.

Han forteller tv-kanalen at han var forberedt på at Marit skulle reagere, men ikke at hun skulle reagere på en sånn måte. Hun følte behov for å komme med en liten utblåsning.

– At du kan være så «skitfeig» å velge en jente, når det bare er tre jenter igjen. Det er helt vanvittig, sa den utvalgte førstekjempen.

Høyer mener at hun har en aggressiv måte å være på.

Av de seks kvinnene som var med på årets «Farmen Kjendis» fra start, er halvparten ute. Lina Adamour trakk seg alt den andre dagen etter en konflikt med Ørnulf Høyer. Elin Tvedt røk ut etter tvekamp mot Marit den tredje uka. Og den fjerde uka måtte Malin Nesvoll trekke seg på grunn av sykdom.

Av de to utfordrerne ble det Aurora Gude som måtte pakke sekken og dra til Torpet, der hun nå er sammen med Ingeborg Myhre, Erik Anders Sæter og Aslak Maurstad.

Det er i skrivende stund dobbelt så mange menn inne på kjendisgården som det er kvinner. Kvinnene valgte å gå ut i streik som følge av førstekjempe-valget, og vil ikke delta i ukesoppdraget.

Kjendiskokk Trond Moi støttet Marits reaksjon på førstekjempevalget:

– Marit sin reaksjon under valget er jo bare legendarisk. Jeg synes det var så fantastisk fint at hun sa akkurat det hun følte, og jeg ler bare jeg tenker på det. Hun snakker rett fra levra og er en herlig person, sier kjendiskokken i episoden.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com