søndag, november 29, 2020

Strømmegiganten HBO skal lage tv-serie av Jo Nesbø-roman

Mest lest nå

Frekk kvinne hånet «møkkete mann» – svaret hans går viralt

Da kvinnen kom med en frekk kommentar på utdanningsnivået til den skitne håndverkeren valgte han å svare på tiltale.  Håndverker Andy Ross var innom det...

Plages du med halsbrann? Dette tipset kan hjelpe deg

Mange mennesker plages av ubehagelig halsbrann. Halsbrann skyldes syre som kommer opp i spiserøret fra magesekken. Sykdom kan være grunnen til halsbrannen, men den...

HBO skal lage TV-serie av Jo Nesbø-romanen «Sønnen».

HBO planlegger en miniserie basert på Jo Nesbøs roman «Sønnen». Tittelen blir direkte oversatt til «The Son», skriver bransjenettstedet Deadline.

– En ære at disse toppfolka hadde lyst til gjøre serie av boka. Jeg ønsker dem lykke til med jobben, sier Jo Nesbø til VG.


Deadline skriver ifølge VG at manusforfatteren Jonathan Nolan skal være tilknyttet prosjektet som produsent. Nolan har blant annet stått bak storproduksjoner som «Interstellar», «Westworld» og «The Dark Knight».

Jake Gyllenhaal og Denis Villeneuve skal ifølge VG også være tilknyttet prosjektet.

Boken «Sønnen» har lagt på førsteplass på den prestisjetunge bestselgerlisten til New York Times. 

Historien er en hevnfortelling som foregår midt i Oslos brutale korrupsjonshierarki. Her følger vi Sonny Lofthus, rusmisbrukeren som har rømt fra fengsel, ikke husker fortiden sin og er på flukt fra loven mot en ukjent sannhet.

Etter å først ha forsøkt å lage en spillefilm basert på boken, mente Gyllenhaal og Villeneuve at den ville være bedre egnet for et serieformat.

Deadline skriver at duoen Gyllenhaal/Villeneuve presenterte idéen for manusforfatter Nolan som etter å ha lest boken umiddelbart ga tommelen opp til prosjektet. 

Det opplyses ikke når serien ventes tilgjengelig for HBO-abonnenter. Vi må åpenbart vente i spenning. 

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter