lørdag, april 4, 2020

Stuart (25) døde av kreft. Bare 15 minutter senere, døde hans elskede hund

Mest lest nå

Märtha Louise etter Ari Behns død: – En lang og sorgtung prosess

Prinsesse Märtha Louise deler vanligvis flittig fra livet sitt på sin Instagram-konto. Men nå har det vært stille fra prinsessen siden romjulen. Helt til...

Henriette Steenstrup i viruskrangel med Henriette Lien

Henriette Steenstrup reagerer kraftig på en del ting Henriette Lien skriver om koronaviruset på Instagram-kontoen sin. Hun mener Lien mangler dømmekraft og sprer usannheter. -...
Artikkelen fortsetter etter annonsen

Stuart Hutchison fra Skottland, hadde kreft med spredning. Han visste at han skulle dø. De siste fire ukene, bodde han hjemme hos familien sin. Hans elskede hund, Nero forlot aldri sin eiers side. Og da Stuart døde, døde Nero bare 15 minutter senere.

Nero var en fransk bulldog på bare to år. Stuart og hans forlovede Danielle, hadde tre hunder til sammen. I tillegg til Nero, hadde de Nala på fire år og Nero og Nalas valp Amelia. Det skriver Daily Mail.

Et helt spesielt bånd

Stuart mor, Fiona Conaghan, forteller at sønnen og hunden Nero hadde et helt spesielt bånd.

«Stuart døde rundt klokken 13.15 den dagen, og Nero døde rundt 15 minutter senere. Han hadde tre hunder, men han og Nero var som «en mann og hans hund». Nero var alltid sammen med han», sier hun.

Var et sjokk

Stuarts forlovede, Danielle, forteller at dødsfallet kom som et sjokk, selv om det var ventet.

«Vi fikk Stuart hjem for fire uker siden, fordi han ville dø hjemme, fordi det er der han ble født. Vi pleiet ham hjemme. Vi forventet at det skulle skje, men likevel er det tøft. Det er fortsatt et sjokk og traumatisk når det skjer», sier hun.

Fikk smerter i hånden

Stuarts mamma hadde permisjon fra jobben sin for å pleie sønnen den siste tiden. Hun forteller at Stuart begynte med cellegift i slutten av 2018, og at det så ut til å gå bra.

«På en scanning i mars, sa de at cellegiften virket. Han og Danielle dro på ferie til Spania i mai. Da begynte han å få vondt i hånden», sier hun.

Stor spredning

Stuart dro for å sjekke smertene. Han trodde ikke det var noe alvorlig. Dessverre tok han feil.

«Innen juni hadde han vondt i hele armen, og det var da de så at kreften hadde tatt over hele hjernen hans, og spredd seg til skjelettet og bekkenet hans», avslutter moren.

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter

Eyvind Hellstrøms varsku: – Det er en krise

Eyvind Hellstrøm (71) er bekymret for restaurantbransjens fremtid. Nå som mange spisesteder har måttet stenge dørene, kan det bli tøft for mange å starte...