Chris Betancourt ble diagnostisert med en form for kreft kalt kronisk myelogen leukemi. Den 20 år gamle gutten fra California har bare et år igjen å leve.

På grunn av situasjonen besluttet Dillon Hill å droppe ut av skolen for å hjelpe sin beste venn å oppfylle sin «bucketliste».

En «bucketliste» er en liste mange mennesker lager over ting de vil oppleve før de dør.

De to har utviklet et helt spesielt bånd som følge av tragedier. Ikke bare var Dillon der da Chris først ble diagnostisert, han var også kjæreste med søsteren til Chris da hun valgte å ta livet sitt, i følge Fox News.

Nå reiser de to kameratene verden rundt for å krysse av hvert punkt på Chris ‘127-punkts liste. Sammen har de laget en video som fremhever hva de har oppnådd hittil.

«Dette har vært en livsforandrende opplevelse for oss begge på så mange nivåer,» fortalte Dillon til Caters News. «Vi har møtt så mange mennesker som virkelig er inspirert av det vi gjør. Vi har dokumentert vår historie som bestevenner, og nå hjelper vi andre mennesker med å gjennomføre sin bucketliste. «

Vennenes første punkt på listen var å kjøpe 100 retter fra en fastfoodrestaurant og levere godbitene til hjemløse.

«Dette prosjektet er bare utrolig, og er en fantastisk reise,» sier Dillon. «Livet har vært vanskelig – å ta beslutningen om å forlate skolen betydde også at jeg ville miste jobben min, og snart skal jeg bo i bilen min.»

Vennligst DEL historien om dette rørende vennskapet med familien og vennene dine på Facebook!

Loading…