Hjem Forskning Studier viser: Du går opp i vekt av å ha kjæreste!

Studier viser: Du går opp i vekt av å ha kjæreste!

Det kan være koselig å ha kjæreste. Men kan det bli litt for koselig i matveien? I følge dette studiet legger par som er i lykkelige forholdet på seg minst fem kilo.

Studiet ble gjennomført på University of Queensland i Australia. Forskerne analyserte data fra over 15.000 personer, og fant at par i lykkelige forhold veide i gjennomsnitt 5,8 kg mer en single mennesker og hadde en vektøkning på 1,8 kg per år, skriver Independent.co.uk

Mange trener mindre når de er i et forhold. Du har allerede en å sove med, se på Netflix med og spise gode middager med. Du glemmer å ta vare på deg selv på samme måte som når du var alene og kanskje på jakt.  Ikke at det er noe galt i det å legge på seg noen kilo, men fakta er at mange mister motivasjonen til å holde seg i form.

Et annet studie fra Southern Methodist University i Dallas, studerte rundt  200 nygifte i fire år og kom til samme konklusjon.

«Tilfredshet er positivt knyttet til vektøkning, sier forsker Andrea Meltzer. Par som er fornøyde har en tendens til å gå mer opp i vekt en par som er mindre fornøyde i forholdet.»

Jo bedre du har det med partneren din, desto større blir du!

Er du i et forhold og har gått opp i vekt, så trenger altså ikke det å være negativt. Det betyr bare at du har det meget godt med partneren din og nyter livet! 😉 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com