in

Suksessoppskriften som virker uansett

positiv gutt

Tenk positivt og skap en god fremtid

Min suksessoppskrift med to ord er: TENK POSITIVT.

Det har du nok hørt om, og det er forbausende mye vi mennesker vet om hva og hvordan det er klokt å leve, gjøre det og handle. Likevel er det i praksis mye negativ tankegang med fokusering på feil, mangler og alt en ikke har. Ved fokusering på det en mangler vil det bli et gap mellom det som er og det du ønsker, og i det gapet lever mange. Det handler ofte om kjærlighet og penger.


Uansett om du er singel eller pengelens så blir ikke livet bedre og sannsynligheten for endring større om du deprimerer deg og skremmer deg selv med tanker omkring det tragiske, triste, vonde og forferdelige.

Slik gjør du det for å lykkes: Øk bevisstheten din kontinuerlig, jobb med awareness / oppmerksomhet / tilstedeværelse og ha en klinkende klar og god intensjon om kjærlighet og pengeflyt, så kan jeg garantere at livet blir bedre! Du er en levende biomagnetisk organisme og kan dermed tiltrekke deg både kjærlighet og rikdom. Disse to fenomenene henger selvsagt sammen, for du blir aldri rikere enn gjennom å elske og bli elsket. 

Noen vil gjerne fnyse av dette, og si at en ikke kan tenke seg frisk. Faktum er at en kan tenke seg syk, og dermed må det motsatte også være sant. Likevel er altså suksessoppskriften følgene: Tenk positivt. De som avviser dette er ikke klare for å prestere dette slik livet er nå, og avviser det som virker, unngår det som er godt og marinerer seg gjerne i enda mer negativitet, destruktivitet og de lever reaktivt. Reaktive mennesker reagerer på det som skjer i stedet for å være proaktive, og faktisk ta regi og skape det de ønsker og har behov for.

Unnskyldninger og forklaringer er umodent, så slutt med det. Du har behov for å blomstre og skinne, og da skal det du har inne i deg ut. Det er eksepsjonelt viktig at det som er i tankene er godt og positivt, da du ellers vil være blant de som spyr eder og galle over andre. Ved å skape godt innhold i deg selv, vil det være en glede og få møte deg og du vil skinne som en sol, blomstre og være takknemlig og heldig for å være hel og levende.

Livskunsten er den kunsten vi alle er unike innen, og det er på tide at vi alle får kontakt med vår kreativitet og skaper vårt eget liv.

Den gode måten å se på verden og livet på skjer gjennom deg selv der du har en høy bevissthet, oppmerksomhet sammen med din livsintensjon om det du anser som et godt liv. Ved å kople deg til din gode fremtid, og av din elendighet i fortiden vil du begynne å utvikle nye mønstre og du vil skape nytt innhold i livet ditt fremover.

Folk går i tankefeller hele tiden, der de sammenligner seg med andre, dømmer andre og seg selv, frykter at de blir avvist eller hva andre skal si og tenke om dem og mye mer som er en skrekkelig selvskading.

Vi er en del av en enhet eller en helhet, og selv om vi er separate og unike i form, så er vi en del av et eneste univers som henger sammen. Lær mer om dette via kursene jeg har i www.mentora.no , da dette er teori og forståelse som alle mine kursdeltagere får lære. Målet er uansett problem det samme, selv om folk har ulike betegnelser, navn og evnt. diagnoser på det som fanger dem i elendigheten. Målet er å bli hel, for da er du i en væren med full kontakt som bevissthet med alt som er. Vitenskapen kaller alt som er; universet, delt i fysikk, kjemi og biologi, men også disse er helt sammensmeltet. Det store smellet startet riktignok med kun kjemi og fysikk, utviklet biologi, og nå tror folk at det faste er det sterkeste. Fysikk og bevissthet gir deg enorm kraft enten du bruker den negativt eller positivt. Vær god og snill mot deg selv, for da får også de rundt deg det bedre! Heldigvis er det optimale helhet, noe som gir oss muligheter for synergieffekter og mange måter å få det bedre på.

Tenk om du ikke hadde kontroll på din biologi, altså kroppsmassen, slik at armen og hånda til stadighet klappet til deg av det kritiske og slemme du tenkte om deg selv! Folk er gode til å overta kontrollen der de helst skulle vært i flyt og latt vår fantastiske kropp leve fritt. Kontroll fungerer kun i øyeblikket med fokus. Du kan f.eks. ta kontroll over middagsmaten du lager, men ikke hele huset og arbeidsplassen på en gang. Dessuten har folk flest gitt slipp på sin tilstedeværelse og kontakt med seg selv, og dermed er de ytre styrt og lar verden skade dem da de mest trengte sine indre ressurser og sin evne til å skape vekst av tap.

Folk flest holder pusten, heiser skuldrene og strammer musklene til ingen nytte. Effekten er psykosomatiske plager og de fleste har mistet sin naturlige restitusjonsevne via åndedrettet. 

Min MISSION er å bidra til at vi får et helseoptimerende, funksjonelt og helhetlig konsept innen livslang læring om helse og livskvalitet med livskunstnere som kunne skape fred og overflod gjennom våre indre genier; glede, kjærlighet, kraft og takknemlighet.

Da ville vår MIND være styrt av bevisstheten vi er, og vi hadde kontroll, makt og frihet til å bruke tankeverktøyet og følelsesapparatet til det beste. Fokusering på det positive og det vi ønsker ville gjennom placeboeffekten gi enorme synergieffekter. Vi ville høre om alle som ble friske av hva som helst, og noceboeffekten ville kunne ryddes ut, slettes og kun være et skremmende fenomen vi aldri slapp ut i praksis.  

Mange er fanget av alt de må, bør og skal – samt tenk om, dersom at noe forferdelig skulle skje, at de er konstant i aktivering og beredskap. Slikt gir det vi kaller nocebo effekt, og en kan få alvorlige plager og sykdom av dette. Dette er det viktig å snu på, og det lar seg temmelig enkelt løse om dette treffer deg nå og du er klar for et bedre liv.

Mitt poeng er at når du tenker på det som er uferdig, feil, vondt eller benevner deg selv som gammel, syk eller tenker på det du mangler hele tiden, så er det altså gjentagende psykisk vold mot deg selv inne i ditt eget tempel som er kroppen. Dessverre fører dette til at det fysiske også får juling, og det oppstår psykosomatiske tilstander som er reelle.

Den gode nyheten er at psykosomatiske plager kan helbredes gjennom at du jobber med deg selv og tenker gode tanker, ser for deg hvordan du ønsker å ha det, med så stor innlevelse at det er som om du allerede er frisk, sterk, glad og fri. Metoden er helhet, så selvsagt trenger du også å handle og gi deg selv det du trenger. Bevegelse i naturen er en god medisin, og alt du putter inn i munnen er enten helseoptimerende eller helsereduserende. Så spis rent og godt. La menneskene og omgivelsene du har rundt deg være energigivende og gode, og beskytt deg selv og unngå energivampyrer og det som belaster deg. Jeg har gjennom 20 år utviklet en metode og et konsept som er helhetlig, gir synergieffekt og ved at du lærer, erfarer, trener og repeterer det som er positivt og godt vil du få det bedre og bedre – uansett alt og alle.

Velkommen til kurs, grupper, parterapi og individuelle programmer.

Følg meg på Youtube, Facebook og bestill nyhetsbrevet med personlige brev fra meg på www.mentora.no Møt meg og mitt team i Bergen og på Askøy via www.helhetklinikk.no

Beste hilsen Linda Mentora Nordskog

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Hun overtalte sin 99 år gamle oldemor til å bli modell – nå får bildene stor oppmerksomhet

Det handler om å tørre å være hel