Når du har talent, kan du aldri vite når du kan bli oppdaget!

En video som nylig ble tatt opp på Russos supermarked i Watertown, Massachusetts har gått viralt etter at en av deres ansatte overrasket alle med et skjult talent. Guilherme Assuncao, eller Gillie som han bare kalles, hjalp en dag til med å sette opp noe utstyr som skulle brukes under en konsert dagen etter. Gillie meldte seg frivillig til å teste ut mikrofonen, og straks han begynte å synge stoppet alle kundene opp for å lytte.

Gillie har nemlig en av de stemmene du bare ikke hører så veldig ofte!

Mens han sang «O Helga Natt», omgitt av fargerike julestjerner, fikk alle rundt ham kuldegysninger av det vakre de hørte. Russo lastet opp videoen av Gillie som synger på sin Facebook-side, og i løpet av dagene etterpå ga han både intervjuer og  fikk flere tilbud om å opptre rundt omkring i Boston.

Gillie er en 23-åring som kom fra Brasil til USA for bare to år siden. Han kom til Boston for seks måneder siden, hvor han har jobbet hos Russo samtidig med at han studerer datakompetanse for småbedrifter.

Selv om han ikke har noen utdannelse eller er trent som sanger, har han faktisk allerede vært med på en oppsetning av The Phantom of the Opera i sitt hjemland Brasil.

Russo fulgte opp den første videoen med en annen hvor Gillie sang «Hallelujah», og Gillie kunne fortelle den lokale radiostasjonen WBUR at han plutselig følte det som om han var med på America’s Got Talent!

«Jeg er helt sjokkert,» sa han. «Jeg hadde aldri trodd at dette skulle skje for meg, mens jeg synger på jobb – i en matbutikk,» sa Gillie til stasjonen.

Gillie er nå godt på vei til å kunne leve ut drømmen om å få seg en karriere innen musikken.

Se hans forbløffende bidrag til den musikalske verden nedenfor, og glem ikke å dele artikkelen for å minne andre håpefulle sangere om at de aldri kan vite hverken hvor eller når de kan få sitt store gjennombrudd!