Susan Boyle eier en historie av det unike og inspirerende slaget. Mange lever etter ordtaket om at man aldri skal slutte å jakte drømmene sine, og Susan Boyle er det perfekte eksempel på hvorfor.

Boyle var 48 år da hun i 2009 meldte seg på Britain’s Got Talent. Erfaringen hennes den gang besto for det meste av å synge til seg selv i speilet hjemme.

Men talentprogrammet åpnet en ny verden for Susan Boyle, samtidig som verden fikk en ny fantastisk sangerinne. Millioner av mennesker fulgte programmet og lot seg imponere over stemmen til Boyle.

Men da Susan Boyle første gang entret scenen i talentprogrammet var det ikke mange som hadde tro på henne.

«De fleste blant publikum lo da jeg gikk på scenen, men det endret seg da jeg begynte å synge. Jeg hadde aldri trodd at så mange skulle bli fascinert av meg. Jeg er glad jeg gikk på den scenen,» sa hun etter sin første opptreden i 2009.

Og jammen er vi glad for at Susan Boyle hadde mot nok til å gå på scenen den gangen i 2009. At verden fikk en ny stjerne er ingen underdrivelse.

Gjorde comeback 

De siste årene har vi hørt lite fra Susan Boyle. Men nå deltar hun i TV-programmet «America’s Got Talent: The Champions», og i første runde av programmet viste hun verden nok en gang hvilke fantastisk stemme hun bærer.

View this post on Instagram

 

A post shared by Susan Boyle (@susanboylemusic) on

Boyle valgte å tolke låta «Wild Horses» og både publikum og dommere var fra seg av begeistring. Hun fikk gullknappen for opptredenen sin, og nå tar låta av på Youtube.

Hør den fantastiske låta nedenfor og del den videre på Facebook! For en artist!