mandag, juli 6, 2020

Susan Boyle har gått ned i vekt – Se den store forvandlingen

Mest lest nå

Susan Boyle ble verdenskjent over natta da hun deltok i talentkonkurransen «Britain’s Got Talent» i 2009. Den helt ukjente sangerinnen sang «I dreamed a dream» til stående applaus. I dag, 11 år senere, er hun nesten ikke til å kjenne igjen.

Susan Boyle har aldri brydd seg nevneverdig om vekten sin. Men for tre år siden, fikk hun diagnosen diabetes 2. Da måtte hun gjøre en del endringer i kostholdet sitt, og som følge av det, har hun også rast ned i vekt.

«Jeg har det mye bedre nå. Jeg hadde perioder hvor jeg trengte hjelp, jeg spurte og fikk den hjelpen jeg trengte», sier Susan til Daily Express.


Foto: YouTube

Har gått ned 13 kilo

Susan forteller videre at hun måtte kutte ut sukkerholdige matvarer som kaker og godteri. I tillegg begynte hun å gå lange turer hver dag.

Susan skal ha gått ned hele 13 kilo siden 2016.

«Jeg var nødt til å slutte å spise søtsaker og kaker. Det var mitt livs forbannelse. Jeg måtte gå ned i vekt for helsen min», har hun tidligere sagt til Mirror.

Slik ser Susan ut nå:

I mars 2020 publiserte Susan nye bilder på Facebook, og hun er vitterlig ikke til å kjenne igjen fra tidligere. 

Foto: Susan Boyle / Facebook

Foto: Susan Boyle / Facebook

Ble superkjendis

Susan fikk en stor fanklubb etter hennes opptreden på talentshowet i april 2009. Hennes debutalbum, «I Dreamed a Dream», kom ut samme år. Albumet gikk til topps i Storbritannia, og fikk de høyeste salgstallene som noensinne er registrert. I USA solgte albumet over 700.000 eksemplarer bare på den første uken.

Samme år fikk Susan sin eget TV-dokumentar, kalt «I Dreamed a Dream: the Susan Boyle Story.»

Siden har Susan gitt ut seks album til: The Gift (2010), Someone to Watch Over Me (2011), Standing Ovation: The Greatest Songs from the Stage (2012), Home for Christmas (2013), Hope (2014) og A Wonderful World (2016).

Her skal du få et gjensyn med Susan Boyles første audition fra 2009:

LES OGSÅSusan Boyle gjorde comeback på scenen – og for et comeback det ble!

130,115FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter