lørdag, januar 25, 2020
Kjendisnytt Susan Boyle har gått ned i vekt – Se...

Susan Boyle har gått ned i vekt – Se den store forvandlingen

-

Susan Boyle ble verdenskjent over natta da hun deltok i talentkonkurransen «Britain’s Got Talent» i 2009. Den helt ukjente sangerinnen sang «I dreamed a dream» til stående applaus. I dag, 11 år senere, er hun nesten ikke til å kjenne igjen.

Susan Boyle har aldri brydd seg nevneverdig om vekten sin. Men for tre år siden, fikk hun diagnosen diabetes 2. Da måtte hun gjøre en del endringer i kostholdet sitt, og som følge av det, har hun også rast ned i vekt.

«Jeg har det mye bedre nå. Jeg hadde perioder hvor jeg trengte hjelp, jeg spurte og fikk den hjelpen jeg trengte», sier Susan til Daily Express.

Foto: YouTube

Har gått ned 13 kilo

Susan forteller videre at hun måtte kutte ut sukkerholdige matvarer som kaker og godteri. I tillegg begynte hun å gå lange turer hver dag.

Susan skal ha gått ned hele 13 kilo siden 2016.

«Jeg var nødt til å slutte å spise søtsaker og kaker. Det var mitt livs forbannelse. Jeg måtte gå ned i vekt for helsen min», har hun tidligere sagt til Mirror.

Slik ser Susan ut nå:

Ble superkjendis

Susan fikk en stor fanklubb etter hennes opptreden på talentshowet i april 2009. Hennes debutalbum, «I Dreamed a Dream», kom ut samme år. Albumet gikk til topps i Storbritannia, og fikk de høyeste salgstallene som noensinne er registrert. I USA solgte albumet over 700.000 eksemplarer bare på den første uken.

Samme år fikk Susan sin eget TV-dokumentar, kalt «I Dreamed a Dream: the Susan Boyle Story.»

Siden har Susan gitt ut seks album til: The Gift (2010), Someone to Watch Over Me (2011), Standing Ovation: The Greatest Songs from the Stage (2012), Home for Christmas (2013), Hope (2014) og A Wonderful World (2016).

Her skal du få et gjensyn med Susan Boyles første audition fra 2009:

LES OGSÅSusan Boyle gjorde comeback på scenen – og for et comeback det ble!

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Cocker spanielen Winnie tar nettet med storm. Har øyne som en Disney-prinsesse

Lille Winnie er bare tre måneder gammel, men har allerede over 230.000 følgere på Instagram og over 2 millioner likes på Tiktok. Og det...

Matilda (3) ble funnet etter 24 timer. Da hadde hunden hennes vært ved hennes side hele tiden

Tre år gamle Matilda forsvant fra hjemmet sitt i Australia onsdag ettermiddag forrige uke. Det hadde vært kraftig regnvær og store flommer i området,...

Ingen ville adoptere den rare huskyen. Men etter fire år fant hun endelig en familie som ville ha henne

I fire år har eierne ved hundehjemmet prøvd å finne en familie til huskyen Jubilee. Men ingen ville ha henne på grunn av hennes...