in ,

Svein Østvik fikk korona: «Hev etter pusten»

Foto: Svein Østvik / Facebook

Reality-profil Svein Østvik har vært en ivrig forkjemper mot koronatiltak. Nå forteller han at han selv ble smittet i desember.

Svein Østvik høstet storm i mediene etter at han forrige april deltok i en demonstrasjon mot koronarestriksjonene.

Østvik sa han at han var på demonstrasjonen for å vise sympati med dem som synes det har gått for langt, og la til at det synes han også.


Leif Einar «Lothepus» Lothe og Svein Østvik møttes senere til debatt hos Fredrik Solvang i NRK. Her var temaet nordmenns koronaskepsis.

– Jeg føler at de står og ler av helsevesenet og de som virkelig prøver å berge dette landet ut av pandemien, og har gjort en fantastisk jobb. Jeg synes ikke folk skal le av sånn, uttalte Lothe og sa at munnbindbrenning er et hån mot de som virkelig står på, uttalte Lothe.

Østvik på sin sire understreket at han syntes det var interessant at ekspertene var så uenige rundt flere forhold i pandemien.

I tillegg har også Østvik også fått kritisk blikk rettet mot en pyramidelignende Cruise-klubb han promoterer.  Klubben InCruises lokker med råflotte bonuser i millionklassen for flittige ververe.

Fryktet ikke for livet

Nå bekrefter Svein Østvik at han ble smittet med koronaviruset i desember. Det skriver nettstedet Hemali.

Men selv om Østvik skalv i feber og hev etter pusten, var det ikke livet han fryktet mest for.

Jadda jeg var sjuk rundt før og etter julaften og her er litt av hvordan det fortonet seg!Helt fin igjen nå❤️

Posted by Svein Østvik on Friday, January 21, 2022

– Det var media jeg fryktet. Jeg så for meg de hånlige, skadefro overskriftene. Jeg så for meg hylekoret: «Hva var det vi sa?», og tenkte fader, jeg skal vel ikke ligge her og gruble på avisoverskrifter. Ikke nå som jeg trenger å være positiv! Dersom jeg måtte på sykehus, visste jeg at media ville få vite at jeg var syk, sier han til nettstedet.

Østvik forteller at han etter en uke med viruset, tok kontakt med lege for å få medisiner.

– Jeg innså at jeg måtte ha medisiner. En drøy uke etter at jeg ble syk, kontaktet jeg lege, sier han til Hemali.

Og for Østvik gjorde medisinene stor nytte.

– Jeg fikk hjelp av en fantastisk lege. Han trygget meg, og forsikret at medisin ville hjelpe. Imidlertid fikk jeg klar beskjed om å ringe med én gang dersom jeg ble mer kortpustet. Legen er den i Norge med mest erfaring i å behandle Covid-19 med velprøvde medisiner, forteller han, og legger til at det ble en stor forandring.

– I løpet av to dager ble jeg veldig mye bedre, det var en kjempeforandring. Tenk at vi ikke får opplyst at medisiner hjelper!

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Tross et av verdens høyeste smittetrykk opphever Færøyene alle restriksjoner

farmen 2022

Har du T-We fra Telenor? Da kan du endelig se TV 2 igjen!