Hjem Kjendisnytt Svein Østvik forteller : derfor har jeg vært singel i 14 år

Svein Østvik forteller : derfor har jeg vært singel i 14 år

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Svein Østvik har lenge vært en populær mann blant nordmenn. Men det har toppet seg de siste månedene etter at Svein deltok i «Farmen kjendis.» Hans åpenhet og gode humør har blant annet gitt han tusenvis av friere.

For Svein har virkelig vært åpen. Han har blant annet snakket om sitt forhold til faren under oppveksten og hva han angrer på ovenfor sine tre barn.

View this post on Instagram

A post shared by Se og Hør (@seoghoer)


Alkoholmisbruk

Tidligere har Svein også vært åpen om sitt misbruk av alkohol, som et middel for å døyve muskelsmerter.

– På 90-tallet var jeg i grøfta. Da hadde jeg ekstreme muskelsmerter og brukte alkohol som smertestillende. Likevel husker jeg en periode i livet hvor smertene toppet seg, hvor jeg ikke klarte å sitte oppreist. Mange av plagene kom fordi jeg hadde strukket meg for langt for andre, og spesielt mye for foreldrene mine. Blant annet i forhold til faren min, fortalte han til Dagbladet i fjor.

Jeg er vanskelig å leve med

På søndagens finalefest for «Farmen kjendis» var Svein igjen åpen. Nå om alle frierne og hvorfor han har vært singel de siste 14 årene.

Han forteller til TV 2 at det ikke mangler på tilbud etter deltakelsen i «Farmen» og at det selvfølgelig er smigrende.

– Jeg er jo en mann. Det er klart at man alltid blir litt satt ut når flotte damer banker på døra, sier han.

Han forteller videre at det nok kommer til å bli noen dater på han fremover, men at han ikke har de store forhåpningene om noe varig.

– Men jeg er en vanskelig mann. Jeg har vært alene i 14 år, så det skal mye til, forteller han.

Jeg kan godt forstå at det er mange som blir smigret av positiviteten, gleden og åpenheten til Svein. Han vant kanskje ikke «Farmen» men han har definitivt vunnet hjertene til mange nordmenn!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com