Hjem Kjendisnytt Svein Østvik i sorg: – Du klarte rett og slett ikke mer

Svein Østvik i sorg: – Du klarte rett og slett ikke mer

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Tv-profilen Svein Østvik forteller om savnet etter moren som døde lille julaften. 

De siste 15 årene har Svein blitt et velkjent ansikt på norske tv-skjermer. Charterfeber, Skal vi danse, 4-stjerners middag, MasterChef, 71° Nord – Norges tøffeste kjendis  og Farmen kjendis er bare noen av programmene han har deltatt i.

Og det er kanskje ikke så rart at Østvik har fått så mange forespørsler om å delta i tv-programmer. De fleste elsker det smittende og positive humøret hans. Men nå er han i sorg. I sorg over å ha mistet sin 93 år gamle mor.

På Facebook har Svein delt rørende ord om sin kjære mor. 

«Mamma,Muttern min nærmeste på jord,forlot oss natt til Lille Julaften 93 år gammel.Etter kort tids sykdom så var livet ditt over mamma!Du klarte rett og slett ikke mer men jaggu har du stått for mye!Du fineste hjerte av gull.Du som ikke krevde noe selv men som gav og gav til dine barn og barnebarn.Du skal vite jeg gråter.Du skal vite jeg kommer til å savne.Du skal vite du har vært til stor stor hjelp!Og selvfølgelig griner jeg når jeg skriver dette!Tusen takk kjæreste mamma!❤️❤️»

Tusen takk mamma

Svein får nå støtte fra hundrevis av mennesker som skriver kondolanser og fine ord på Facebooksiden hans. Selv svarer han på mange innlegg og har også skrevet noen oppdateringer hvor han minnes året som gikk og tapet av moren.

Foto: Svein Østvik / Facebook

– Året 2019 har antagelig vært et av de sterkeste årene jeg noen gang har opplevd. Det har inneholdt alt fra pur glede, øyeblikk av stolthet, utgivelse av nye dikt, sterke sjelsettende øyeblikk på farmen, vennskap, fine nære øyeblikk med barna mine og nå mot slutten såre smertefulle stunder med min etterhvert utslitte mamma, skriver Svein før han forteller om hvordan moren brydde seg om alt og alle.

LES OGSÅSvein Østvik forteller : derfor har jeg vært singel i 14 år

– Muttern som alltid har vært en del av meg som alltid har vært der, som alltid har ringt. Noen ganger som en hønemor på jobb. Alarmerende i sin bekymring, kanskje litt i overkant invaderende men hun var der med sin måte og utvise sin kjærlighet. Alltid med sine barn i fokus, alltid først på tlf etter et program jeg hadde vært på!

Svein beskriver en mor som alltid stilte opp for barna. 

– Overøsende med skryt selv etter en middels opptreden! Mamma du visste ikke alltid hvordan du skulle vise din kjærlighet men vi merket den. I dine sjelelige gode øyne, i ditt smil som varmet langt inn i mitt til tider skjøre sinn. Du stod igjennom min kamp mot demoner og flasker med alskens innhold og vi klarte beholde vår glede av å dele vårt liv med hverandre. Jeg er glad jeg har åpne tårekanaler for det sier noe om deg når mine øyne er blanke i disse tider. Det er en gråt over alt du ga og over alt du unnlot unne deg selv. Det er en gråt over takknemligheten av å ha hatt godhet rundt seg uten egoisme og det er en takk for alle våre nære stunder de siste årene av ditt liv!Tusen takk Mamma!

Vi sender våre kondolanser til Svein. Du må gjerne bruke kommentarfeltet vårt på Facebook og sende han dine kondolanser du også. 

LES OGSÅSvein Østvik åpen om barndommen: begynte å gå til psykolog som tiåring

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com