Hjem Kjendisnytt Svein Østvik om morens dødsfall: – Sårt som bare det

Svein Østvik om morens dødsfall: – Sårt som bare det

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Natt til lille julaften døde Svein Østviks mamma. Det ble en litt annerledes jul for den folkekjære TV-personligheten. Nå åpner han opp om sorgen rundt morens dødsfall.

«Det har vært en veldig spesiell jul for å si det sånn. Altså det har vært veldig spesielt lenge. For muttern ble dårlig», forteller Svein i podcasten «Gunnars Guide Til Voksenlivet» med Gunnar Gundersen, der Svein var gjest forrige helg.

I podcasten snakket de to blant annet om de store temaene som døden og livet. Sveins mor ble alvorlig syk to måneder før hun døde. Hun ble 93 år gammel.

Hyllet moren på Facebook

I romjulen, la Svein ut en tekst på Facebook der han hyllet sin da nylig avdøde mamma:

«Mamma, muttern min nærmeste på jord, forlot oss natt til lille julaften 93 år gammel. Etter kort tids sykdom så var livet ditt over mamma! Du klarte rett og slett ikke mer, men jaggu har du stått for mye! Du fineste hjerte av gull. Du som ikke krevde noe selv men som gav og gav til dine barn og barnebarn. Du skal vite jeg gråter. Du skal vite jeg kommer til å savne. Du skal vite du har vært til stor stor hjelp! Og selvfølgelig griner jeg når jeg skriver dette! Tusen takk kjæreste mamma!»

Trodde hun skulle bli 100 år

Selv om moren fikk leve et langt liv, forteller Svein at det likevel var trist å miste henne. For bare ett år siden, var hele familien sikker på at hun kom til å bli nærmere 100 år.

«Det er sårt som bare det», sier Svein.

Svein forteller at han har hatt veldig lite energi i det siste på grunn av morens sykdom. Det var mange vonde tanker og følelser som kom da han virkelig skjønte at moren ikke kom til å leve så veldig mye lenger.

Bodde sammen med moren

Svein bodde sammen med moren sin i Kongsberg den siste perioden.

Svein forteller videre at han er veldig glad for at han brukte så mye tid sammen med moren de siste månedene. Og han oppfordrer samtidig lytterne til å sette av tid sammen med dem man har kjær, og få sagt de viktige tingene før det er for sent.

LES OGSÅSvein Østvik forteller : derfor har jeg vært singel i 14 år

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com