Hjem Kjendisnytt Svein Østvik tilbake på TV – Men dette får Charter-Hilde til å rase

Svein Østvik tilbake på TV – Men dette får Charter-Hilde til å rase

Tidligere «Charterfeber»-deltaker Hilde Skovdahl, bedre kjent som Charter-Hilde, er ikke fornøyd med en spesiell detalj i den nye sesongen av TV3-programmet «Charterfeber».

Mandag kom nyheten om at Svein Østvik, også kjent som Charter-Svein, gjør TV-comeback i programmet, noe som har fått Hilde til å reagere kraftig.

Det Skovdahl reagerer på er et promobilde for den nye sesongen, der det står «Det finnes ingen vaksine mot Charterfeber» i høyre hjørne. Hun mener dette er respektløst, spesielt med tanke på Østviks tidligere uttalelser og handlinger under koronapandemien, da han blant annet brant munnbind og var kritisk til smitteverntiltakene.

Foto: Viaplay

«Det å blande underholdning med en så alvorlig hendelse som rammet hele verden, er direkte respektløst mot de som ble alvorlig syke og døde, og mot alle de som holdt hjulene i gang under pandemien,» skriver hun i en SMS til Nettavisen.

Østviks TV-comeback

Svein Østvik ble mandag bekreftet som deltaker i den nye sesongen av «Charterfeber». Østvik, som har vært en kjent TV-profil gjennom mange år og deltatt i programmer som «Farmen kjendis» og «Torpet», har ikke vært like synlig på TV etter at han deltok i en koronademonstrasjon i 2021.

Østvik selv er glad for å være tilbake og sier i en pressemelding: «Rull ut den røde løperen, for jeg er back in business.»

Selv om Hilde Skovdahl er kritisk til promobildeteksten, understreker hun på Instagram at hun ikke har noe imot Østviks TV-comeback.

«Jeg har ikke noe imot at Svein Østvik gjør comeback på TV. Jeg ønsker han all lykke til,» skriver hun, men understreker viktigheten av å respektere innsatsen til helsepersonell og andre under pandemien.

Viaplay, som står bak programmet, har foreløpig ikke kommentert kritikken fra Skovdahl.

  1. Svein Østvik
  2. svein østvik

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com