Hjem Kjendisnytt Svein Østvik trakk seg før Torpet kjendis-finalen i tårer

Svein Østvik trakk seg før Torpet kjendis-finalen i tårer

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

TV-profil Svein Østvik (59) trakk seg fra semifinalen i Torpet kjendis.

Da programleder av «Torpet kjendis», Tiril Sjåstad Christiansen (25), ankom gården, ba hun deltakerne gjøre seg klare til semifinale. Det tok en uventet vending.

TV2 skriver på nettsidene sine at tv-profilen Svein Østvik trakk seg like før konkurransen skulle i gang. Han hadde smerter i foten, og oppløst i tårer valgte han å trekke seg fra semifinalen.

RELATERT: Krydderkrise i «Farmen kjendis»

– Jeg fikk veldige smerter etter hvert, og snakket med produksjonen og de andre deltakerne om at jeg måtte gi meg. Jeg skjønte at jeg måtte si ifra om at jeg var redusert, dersom jeg kom inn på Lundereid gård. Da synes jeg det var bedre at folk som kan kjempe om Farmen kjendis-seieren, fikk muligheten til gå videre, sier han til TV 2.

Smertene skyldtes artrose, også kjent som slitasjegikt.

RELATERT: Blodig Svein Østvik rett fra «Torpet kjendis» til sykehus

– Når du går fire uker med det, under slike forhold, så sier det seg selv: Belastningen ble for stor. Så det var trist, det ble noen tårer da, sier han.

Thoresen tilbake på Farmen

Dermed havnet kommunikasjonssjef Signy Fardal (59) og radioprofil Espen Thoresen (62) direkte i finalen av Torpet kjendis. De to skulle konkurrere i kunnskap, der Thoresen vant fem-tre over Fardal.

Espen Thoresen

RELATERT: Svein Østvik forteller : derfor har jeg vært singel i 14 år

Som vinner av Torpet kjendis får Thoresen dermed dra inn igjen på Farmen kjendis som en fullverdig deltaker.

– Jeg hadde en mistanke om at jeg kunne vinne, da Signy dukket opp. Verken Signy eller Svein kunne mer enn meg, så jeg tenkte jeg lå godt an, sier han.

Fardal er spent på hvordan Thoresen kommer til å bli tatt i mot når han reiser tilbake til Lundereid gård.

RELATERT: Espen Thoresen klandrer én person etter Farmenexiten: – Jeg skulle tas

– Jeg tror han stort sett blir mottatt med åpne armer, men jeg tror Lasse synes det er litt trasig, sier hun med referanse til konflikten som utspant seg på Farmen kjendis mellom idrettsbefal Lasse Matberg (34) og Espen Thoresen.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com