Nå renner det inn med meldinger til Svein Østvik fra folk som mener han er den rette vinneren av «Farmen.» 

«Gratulerer med fantastisk innsats på farmen, Svein Østvik. Selv om du ikke vant, så har du vunnet den plassen du fortjener å ha i hjertet til alle som fulgt farmen kjendis! Du er helt konge», lyder en av kommentarene på Facebook-profilen til Svein.

Også på Facebooksiden til «Farmen» er det liten tvil om hvem som er mest populær.

Noen av støtteerklæringene som nå renner inn til Svein: 

«Svein hadde fortjent å gå videre pga. at han har gitt mest av seg selv og aldri klaget.»

«Hvis der er en som jeg har endret oppfatning om, så er det Svein. Jeg har tidligere fått inntrykk av at han er en «sydenchartertur-tulling», men han har vist seg å være et utrolig flott menneske. Han har imponert meg på alle plan.»

«Helt greit at damene er videre, det var jo de som vant! Men når man leser kommentarene er det jo SVEIN som har vunnet hjertet til mesteparten av oss her inne som har fulgt Farmen.»

Jeg blir så rørt 

Foto: Svein Østvik / Facebook

Ovenfor VG forteller Svein hvor mye han verdsetter alle kommentarene. Han får også mange meldinger fra mennesker som kjenner seg igjen i Sveins historie om hvordan det var å vokse opp med en far som alltid stilte knallharde krav.

LES OGSÅ
Se Meghan og Harrys hyllest til Diana i bakgrunnen av morsdags-bildet

– Det gjør meg så rørt. Aller sterkest inntrykk gjør det å få meldinger fra menn. Når jeg har snakket om det å ha et vanskelig forhold til far, så har det tydeligvis truffet noe i mange. Tilbakemeldingene er helt fantastiske. Det er mer enn jeg kunne drømme om, sier han til VG.

Videre forteller Svein Østvik til VG om hvor viktig han synes det er med åpenhet.

– Jeg er langt fra perfekt, men har alltid ønsket å være åpen og ærlig. Livet er for kort til ikke å være åpen, og jeg føler at jeg har fått snakke om ting jeg virkelig bryr meg om. Det var kanskje en naturlig utvikling etter så mange år på TV.

Besøkte «God morgen Norge» 

 

View this post on Instagram

 

God Morgen Norge 💙 Svein on Farmen💙 @gmn #farmenkjendis #sveinøstvik

A post shared by bellebijouxnorway (@bellebijouxnorway) on

Torsdag formiddag gjestet Svein «God morgen Norge». Her fortalte han blant annet om ting han angrer på ovenfor sine tre barn.

– Jeg ønsker å være helt ærlig. Når foreldre ikke får det til med barna sine, så blir det taushetsbelagt. Jeg må innrømme at jeg har videreført dette med å se etter feil hos barna mine. Jeg hadde en tendens til å fokusere på det negative, og det å gi ros satt for langt inne, fortalte han i følge TV 2.

LES OGSÅ
"Charter-Hilde" tar et oppgjør med kroppspress - delte nakenbilde på sosiale medier

Svein vant kanskje ikke «Farmen» men han vant definitivt hjertene til tusenvis av nordmenn med sin energiske, åpne og positive væremåte. 

Trykk på deleknappen dersom du også synes Svein hadde fortjent å vinne «Farmen»!