Forsiden Kjendisnytt Sven Nordin avslører overraskende historier fra Mot i brøstet

Sven Nordin avslører overraskende historier fra Mot i brøstet

-

Denne uken var Sven Nordin gjest hos P3Morgen. Da kom han med noen ganske overraskende uttalelser om karakteren Nils og Mot i brøstet.

Første episode av Mot i brøstet gikk på skjermen i 1992. Sven Nordin spilte Nils, en veldig sjarmerende sofagris som elsket potetgull, seigmenn og cola. Nils ble så populær, at han fikk sitt eget potetgull-merke.

«Hver gang jeg gikk inn i en butikk så jeg det dumme trynet mitt klistret på potetgullet, med capsen bak frem og sånn», sier Sven Nordin til P3Morgen.

Blir aldri glemt

Sven forteller videre at Nils aldri blir glemt av folket, og at han fortsatt får mange spørsmål om karakteren og potetgullet.

 

View this post on Instagram

 

Det ække mer likkør igjen #motibrøstet

A post shared by Mot i brøstet (fanside) (@motibroestet) on

«Den serien gir seg jo aldri, det er jo 25 år siden vi lagde den, men det stopper faen ikke altså», sier han med et smil.

Og det er spesielt tre spørsmål folk stiller når de møter han:

«Skal du ha noe potetgull eller?»

«Spiser du seigmenn enda eller?»

«Drakk du så mye cola eller?»

Svein kan bekrefte at han spiste ganske mye av Nils-potetgullet fordi han ikke syntes han kunne lage eller stå for et potetgull-merke uten å spise det selv.

Kunne ikke fortsette uten Nils

Mot i brøstet var en norsk situasjonskomedie som gikk på TV 2 fra 1993 til 1997. TV-serien var den første av sitt slag i Norge. Handlingen er satt til et bolighus på den fiktive adressen Bjerkeveien 12 på Tåsen i Oslo. Serien ble kjempepopulær og ble også gitt ut på DVD.

TV-serien ble lagt ned etter at Svein Nordin bestemte seg for å slutte. Ingen trodde serien hadde noe liv uten karakteren Nils.

LES OGSÅ
Dronning Sonja er sykemeldt
LES OGSÅ
Truls Svendsen og Charlotte Smith deler bilder fra sin nye hverdag

Er du en av dem som savner serien og som har mange gode minner og kan se tilbake på mye latter på grunn av denne gjengen? Trykk i så fall på deleknappen!

Populært

Marte Frimand
Marte er utdannet journalist med lang erfaring. Hun har tidligere blitt kåret til årets gullpenn under Vixen Blogg Awards for bloggen Casa Kaos.