Forsiden Kjendisnytt Sven Nordin avslører overraskende historier fra Mot i brøstet

Sven Nordin avslører overraskende historier fra Mot i brøstet

Denne uken var Sven Nordin gjest hos P3Morgen. Da kom han med noen ganske overraskende uttalelser om karakteren Nils og Mot i brøstet.

Første episode av Mot i brøstet gikk på skjermen i 1992. Sven Nordin spilte Nils, en veldig sjarmerende sofagris som elsket potetgull, seigmenn og cola. Nils ble så populær, at han fikk sitt eget potetgull-merke.

«Hver gang jeg gikk inn i en butikk så jeg det dumme trynet mitt klistret på potetgullet, med capsen bak frem og sånn», sier Sven Nordin til P3Morgen.

Blir aldri glemt

Reklame

Sven forteller videre at Nils aldri blir glemt av folket, og at han fortsatt får mange spørsmål om karakteren og potetgullet.

 

View this post on Instagram

 

Det ække mer likkør igjen #motibrøstet

A post shared by Mot i brøstet (fanside) (@motibroestet) on

«Den serien gir seg jo aldri, det er jo 25 år siden vi lagde den, men det stopper faen ikke altså», sier han med et smil.

Og det er spesielt tre spørsmål folk stiller når de møter han:

«Skal du ha noe potetgull eller?»

«Spiser du seigmenn enda eller?»

«Drakk du så mye cola eller?»

Svein kan bekrefte at han spiste ganske mye av Nils-potetgullet fordi han ikke syntes han kunne lage eller stå for et potetgull-merke uten å spise det selv.

LES OGSÅ
Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

Kunne ikke fortsette uten Nils

Mot i brøstet var en norsk situasjonskomedie som gikk på TV 2 fra 1993 til 1997. TV-serien var den første av sitt slag i Norge. Handlingen er satt til et bolighus på den fiktive adressen Bjerkeveien 12 på Tåsen i Oslo. Serien ble kjempepopulær og ble også gitt ut på DVD.

TV-serien ble lagt ned etter at Svein Nordin bestemte seg for å slutte. Ingen trodde serien hadde noe liv uten karakteren Nils.

Er du en av dem som savner serien og som har mange gode minner og kan se tilbake på mye latter på grunn av denne gjengen? Trykk i så fall på deleknappen!

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT