Hjem Kjendisnytt «Svensk Hollywoodfrue» frir til norske menn: – Norske menn er flotte

«Svensk Hollywoodfrue» frir til norske menn: – Norske menn er flotte

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Svenske Gunilla Persson frir til norske menn: Alder ingen hindring.

Etter et kort opphold i «Camp kulinaris» i Risør, er den svenske realitystjernen Gunilla Persson (65) allerede ute av kokkekampen, men opplevelsen har gitt mersmak på mer enn bare matlaging. Gunilla som er kjent fra «Svenske Hollywoodfruer», deler sine tanker om både kjøkkenstress og kjærlighetsliv med Nettavisen.

– Å jobbe på et kjøkken var mer stressende enn jeg hadde forventet. Det kommer jeg til å huske på neste gang jeg venter på maten på en restaurant, forteller hun.

Gunilla Persson røk ut av kokkekampen. Foto: Viaplay

Persson, som innrømmer at hun aldri hadde forventninger om å vinne i kokkekonkurransen, ønsker nå å finne noen å dele livet med. Hun har forelsket seg i Norge og ser gjerne at en nordmann blir hennes utkårede.

– Gjerne en nordmann. Norske menn er flotte, sier hun.

Persson, som har oppdratt datteren Erika (21) alene, er klar på at hennes fremtidige partner må være en god og pålitelig person, og en farsfigur for Erika.

Når det gjelder alder på en fremtidig partner, er Persson åpen for et bredt spekter.

– Alder er bare et tall. Det sier alle, men når man virkelig tar det til seg så er det jo sant. Så de kan være alt fra 30 til 100 år, sier hun.

Den svenske realityprofilen uttrykker en varm takknemlighet for opplevelsen i «Camp kulinaris» og ser frem til nye eventyr, kanskje også på kjærlighetsfronten.

  1. svenske hollywoodfruer
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com