Forsiden Kjendisnytt Svensk kommentator til angrep på Northug : "Hold kjeft og skam deg!"

Svensk kommentator til angrep på Northug : «Hold kjeft og skam deg!»

«Det er motbydelig. Det er bare feig mobbing.» 

Den svenske kommentatoren Tomas Pettersson skapte overskrifter da han tidligere i uken gikk hardt ut mot Therese Johaug og beskyldte henne for å lyve om hvor mange medaljer hun ville være fornøyd med under VM.

Nå er det Petter Northug som får unngjelde.

Pettersson har skrevet en kronikk hvor han tar et oppgjør med det han mener er mobbing av den svenske langrennsløperen Calle Halfvarsson. Northugs tidligere rival hadde en dårlig dag i sporet under fredagens herrestafett og blir nå hengt ut som den store syndebukken i Sverige.

Den svenske kommentatoren mener Petter Northug skal ta sin del av skylden for det han mener er mobbing av Halfvarsson.

Mobbing

Petter Northug var ikke nådig mot sin tidligere rival da han skulle oppsummere stafetten. Han sa blant annet at Calle Halfvarsson burde blitt satt i fengsel på grunn av sine taktiske valg i sporet.

Nå raser Pettersson mot ordvalgene til Northug. I sin siste kronikk som har fått overskriften «Du burde holde kjeft og skjemmes, Northug», skriver han blant annet: 

«Å koble sammen dopingskandalen som har skitnet til hele dette VM med Calle Halfvarssons renn i dag er ikke bare usmakelig. Å raljere om at Halfvarsson burde være neste mann som tas i en razzia og sendes i fengsel er ikke bare lite morsomt.

Jeg har aldri syns at det er spesielt kult å spytte på de som allerede ligger nede. Aldri ansett det som tøft å håne de som allerede er knekte. Aldri syns at det er morsomt å fnise på seg tårer i øynene av at andre mislykkes.

Det er bare feig mobbing.

Og det triste er at når du gjør det så oppfordrer du tydeligvis halve Norge til å gjøre det samme. Stafetten tok slutt for bare et kvarter siden – men jeg har allerede en mailboks fylt med meldinger hvor ordet ”Calle Clown” er i annenhver setning. 

Jeg antar at du er fornøyd med innsatsen, Petter.»

Northug har ikke kommentert utspillet til Pettersson.

Hva synes du? Er Pettersson vel hårsår eller gikk Northug for langt i sin vurdering av Calle Halfvarsson? 

LES OGSÅ
Bjørn Einar Romøren har fått kreft - deler sterkt bilde etter de første behandlingene
LES OGSÅ
Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen har forlovet seg - slik fridde Jan Fredrik

Bruk kommentarfeltet vårt på Facebook for å si din mening! 

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .

SE OGSÅ:

Mest lest nå

13 år gamle Sydney opptrer på kjøpesenter – får sin livs opplevelse da Ed Sheeran overrasker henne

Sydney Bourbeau opptrådte på et canadisk kjøpesenter til inntekt for en lokal veldedig organisasjon. Hun hadde valgt å synge Ed Sheerans sang "Thinking Out...

Forsvunnet amerikansk mann funnet: Hundene hadde spist han

En 57-åring hadde vært forsvunnet i flere måneder, da politiet endelig fant ham. Stedet de fant ham på, var imidlertid svært overraskende, nemlig i...

Hun gjør det over 100 år gamle treet om til et bibliotek – Imponerende

I disse dager leser mange av oss alt mulig på forskjellige typer skjerm som PC, mobil eller nettbrett. Men har vi glemt bøkene litt?...

21-åringen tok dette bildet – timer senere frarøvet en fyllekjører henne både mann og barn

Tiden kom og vi skulle dra. Lite viste vi da at om bare noen minutter så ville alt forandre seg.

43-år gammel spesiallege innenfor psykiatri : «dette bør du vite om utbrenthet»

Niklas Nygren er en svensk lege. Han jobber innenfor psykiatri og har selv følt på kroppen hvordan det er å rammes av utbrenthet. På...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet