lørdag, juni 12, 2021

Svensk kommentator til angrep på Northug : «Hold kjeft og skam deg!»

Mest lest nå

«Det er motbydelig. Det er bare feig mobbing.» 

Den svenske kommentatoren Tomas Pettersson skapte overskrifter da han tidligere i uken gikk hardt ut mot Therese Johaug og beskyldte henne for å lyve om hvor mange medaljer hun ville være fornøyd med under VM.

Nå er det Petter Northug som får unngjelde.


Pettersson har skrevet en kronikk hvor han tar et oppgjør med det han mener er mobbing av den svenske langrennsløperen Calle Halfvarsson. Northugs tidligere rival hadde en dårlig dag i sporet under fredagens herrestafett og blir nå hengt ut som den store syndebukken i Sverige.

Den svenske kommentatoren mener Petter Northug skal ta sin del av skylden for det han mener er mobbing av Halfvarsson.

Mobbing

Petter Northug var ikke nådig mot sin tidligere rival da han skulle oppsummere stafetten. Han sa blant annet at Calle Halfvarsson burde blitt satt i fengsel på grunn av sine taktiske valg i sporet.

Nå raser Pettersson mot ordvalgene til Northug. I sin siste kronikk som har fått overskriften «Du burde holde kjeft og skjemmes, Northug», skriver han blant annet: 

«Å koble sammen dopingskandalen som har skitnet til hele dette VM med Calle Halfvarssons renn i dag er ikke bare usmakelig. Å raljere om at Halfvarsson burde være neste mann som tas i en razzia og sendes i fengsel er ikke bare lite morsomt.

Jeg har aldri syns at det er spesielt kult å spytte på de som allerede ligger nede. Aldri ansett det som tøft å håne de som allerede er knekte. Aldri syns at det er morsomt å fnise på seg tårer i øynene av at andre mislykkes.

Det er bare feig mobbing.

Og det triste er at når du gjør det så oppfordrer du tydeligvis halve Norge til å gjøre det samme. Stafetten tok slutt for bare et kvarter siden – men jeg har allerede en mailboks fylt med meldinger hvor ordet ”Calle Clown” er i annenhver setning. 

Jeg antar at du er fornøyd med innsatsen, Petter.»

Northug har ikke kommentert utspillet til Pettersson.

Hva synes du? Er Pettersson vel hårsår eller gikk Northug for langt i sin vurdering av Calle Halfvarsson? 

Bruk kommentarfeltet vårt på Facebook for å si din mening! 

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter