torsdag, desember 12, 2019
Kjendisnytt Svensk kommentator til angrep på Northug : "Hold kjeft...

Svensk kommentator til angrep på Northug : «Hold kjeft og skam deg!»

-

«Det er motbydelig. Det er bare feig mobbing.» 

Den svenske kommentatoren Tomas Pettersson skapte overskrifter da han tidligere i uken gikk hardt ut mot Therese Johaug og beskyldte henne for å lyve om hvor mange medaljer hun ville være fornøyd med under VM.

Nå er det Petter Northug som får unngjelde.

Pettersson har skrevet en kronikk hvor han tar et oppgjør med det han mener er mobbing av den svenske langrennsløperen Calle Halfvarsson. Northugs tidligere rival hadde en dårlig dag i sporet under fredagens herrestafett og blir nå hengt ut som den store syndebukken i Sverige.

Den svenske kommentatoren mener Petter Northug skal ta sin del av skylden for det han mener er mobbing av Halfvarsson.

Mobbing

Petter Northug var ikke nådig mot sin tidligere rival da han skulle oppsummere stafetten. Han sa blant annet at Calle Halfvarsson burde blitt satt i fengsel på grunn av sine taktiske valg i sporet.

Nå raser Pettersson mot ordvalgene til Northug. I sin siste kronikk som har fått overskriften «Du burde holde kjeft og skjemmes, Northug», skriver han blant annet: 

«Å koble sammen dopingskandalen som har skitnet til hele dette VM med Calle Halfvarssons renn i dag er ikke bare usmakelig. Å raljere om at Halfvarsson burde være neste mann som tas i en razzia og sendes i fengsel er ikke bare lite morsomt.

Jeg har aldri syns at det er spesielt kult å spytte på de som allerede ligger nede. Aldri ansett det som tøft å håne de som allerede er knekte. Aldri syns at det er morsomt å fnise på seg tårer i øynene av at andre mislykkes.

Det er bare feig mobbing.

Og det triste er at når du gjør det så oppfordrer du tydeligvis halve Norge til å gjøre det samme. Stafetten tok slutt for bare et kvarter siden – men jeg har allerede en mailboks fylt med meldinger hvor ordet ”Calle Clown” er i annenhver setning. 

Jeg antar at du er fornøyd med innsatsen, Petter.»

Northug har ikke kommentert utspillet til Pettersson.

Hva synes du? Er Pettersson vel hårsår eller gikk Northug for langt i sin vurdering av Calle Halfvarsson? 

Bruk kommentarfeltet vårt på Facebook for å si din mening! 

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Kona til Thomas Numme med pinlig avsløring på Senkveld

Fra 2003 til 2018 jobbet Thomas Numme som programleder for Senkveld. Forrige uke var han gjest i programmet, sammen med kona.  At "Senkveld med Thomas...

Bildet av 6-åringen som må spise alene på skolen har opprørt en hel verden

For de fleste vil det å ekskludere et barn være en utenkelig handling. Men det skjer. Dessverre. Bildene av seks år...

Døde i arresten: Her kollapser 16-åringen

Carlos Gregorio Hernandez Vasquez er ett av minst seks barn som har mistet livet i varetekt hos det amerikanske grensepolitiet siden desember 2018.