søndag, september 27, 2020

Svenske Hollywoodfruer legges ned: – Trist men på tide

Mest lest nå

Etter ti år og 13 sesonger med de svenske fruene er det nå over. Kanalen melder at programmet foreløpig tar en pause, og at det ikke kommer til å bli spilt inn ny sesong til høsten.

– Det er en ganske naturlig beslutning, sier Susanne Nylén, pressesjef i TV3 og Nent Group til svenske Aftonbladet.

– Vi har bestemt oss for å ikke spille inn en sesong til høsten, men tar en pause. Det var en ganske naturlig avgjørelse. Forrige sesong feiret «Svenske Hollywoodfruer» ti år, og det var naturlig å trykke på pauseknappen. Jeg tror mange program har godt av å pauses, og så får man se hvordan man tar det derfra, sier hun videre.


Seertallene til serien har gått nedover de siste sesongene, og er antakeligvis en av grunnene til avgjørelsen.

Syns det er trist

Maria Montazami har vært med i serien helt siden begynnelsen i 2009.

– Det er trist, men jeg synes vel kanskje det var på tide, sier hun, til Aftonbladet og legger til at hun likevel syns det er litt unødvendig.

– Jeg elsker «Svenske Hollywoodfruer», det er det morsomste jeg noensinne har gjort i mitt liv og det hadde vært gøy å få komme tilbake og vise hva som har skjedd, sier hun.

Brukt mange år av livet

Gunilla Persson er også en av profilene i serien. I vinter har hun også vært å se på norske «Farmen kjendis» på TV 2. Hun forteller at hun savner innspillingen av «Svenske Hollywoodfruer».

– Jeg har brukt mange år av mitt liv på dette, så det er klart jeg savner å spille inn, sier hun.

– Det er på denne tiden av året at vi pleier å spille inn og det er da det er vakrest i Los Angeles. Det er klart at man savner det, sier hun videre.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter